webjongens logo

AVG, verwerkersovereenkomst en nog meer van die dingen

Actueel

AVG, verwerkersovereenkomst en nog meer van die dingen

AVG, verwerkersovereenkomst en nog meer van die dingen

Het is overal in het nieuws, de Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt 25 mei 2018 van kracht. Dit heeft nogal wat consequenties voor de dagelijkse werkzaamheden van Webjongens en onze klanten.

Verwerkersovereenkomst

Het belangrijkste is waarschijnlijk de Verwerkersovereenkomst die klanten met ons moeten afsluiten. Deze overeenkomst is verplicht wanneer Webjongens als Verwerker namens de Opdrachtgever persoonsgegevens verwerkt tijdens de uitvoering van de diensten. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van e-mail nieuwsbrieven, verwerking van Social Media berichten, gebruik van onze reserveringssoftware Texels Verhuur of onderhoud aan websites waar persoonsgevens gebruikt worden (webshop, blogreacties,...).

Omdat verreweg de meeste Opdrachtgevers niet voldoende op de hoogte zijn van de nieuwe regelgeving, hebben wij een eigen Verwerkersovereenkomst opgesteld die onze klanten kunnen invullen en getekend terug kunnen sturen. Dit voorbeeld is verstuurd per e-mail en terug te vinden in het Online Klantenpaneel. Heb je geen mail ontvangen of is de inlog niet bekend? Neem dan contact met ons op via .

Aangepaste Privacyverklaring

Ieders Privacy is belangrijk, zo ook die van onze klanten en gebruikers. We hebben met het oog op de nieuwe AVG onze Privacyverklaring aangepast en nog helderder omschreven hoe wij met privacy omgaan en wat we doen aan (extra) beveiliging bijvoorbeeld.

Bekijk de Privacyverklaring

Een eigen Privacyverklaring regelen

Een Privacyverklaring is noodzakelijk voor ieder bedrijf. Niet iedereen zal er één hebben op dit moment. Er is echter een handige online tool, die met het invullen van een paar basisgegevens, een Privacyverklaring voor je genereert. In een paar handige stappen ben je dus helemaal up-to-date.

Maak een eigen Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Om de kleine lettertjes compleet te maken, maar ook helder, maken we al jaren gebruik van onze Algemene Voorwaarden. Deze is van toepassnig op alle offertes en opdrachten die we uitvoeren. 

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Heb je vragen over de Verwerkersovereenkomst, Privacyverklaring of iets anders? Neem contact op met Carst Komdeur ( - 0222 315 514)

De Mogelijkheden bespreken? Dat doen we graag.

of bel 0222 - 315 514

Terug naar top

WEBJONGENS

Emmalaan 66A
1791 AV Den Burg

0222 - 315 514

Jouw accounts

Social media

Ontwerp & techniek: WEBJONGENS © 2019