webjongens logo

Mooi klote, dat Corona

Actueel

Mooi klote, dat Corona

Mooi klote, dat Corona

We vertellen je natuurlijk niets nieuws, Corona is een vreselijk pain-in-the-ass... Niemand kan nog echt overzien hoe dit verder verloopt, maar de consequenties zijn groot. 

Afgelopen weekend hebben we bij de Webjongens de koppen bij elkaar gestoken en bedacht wat wij zouden kunnen doen richting onze klanten om waar mogelijk te helpen de schade te beperken. Wij kwamen uit bij 2 mooie online oplossingen, die de komende weken nog wel eens veel gebruikt konden gaan worden.

Online bestellen, bezorgen/afhalen

Voor de Horeca is het nu even geen gasten in huis. Maar wat nog wel mag en kan, is het bezorgen of laten afhalen van maaltijden en gerechten. Wij hebben daar een mooie online tool voor ingericht, die we binnen 24 uur voor je kunnen opleveren.

Beheer eenvoudig je te bestellen producten, bepaal zelf wanneer je open bent voor afhalen en/of bezorgen, automatiseer het proces van bestellen en betalen. Zorg dat je nog iets te doen hebt de komende periode.

Webshop inrichten en verkopen maar

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Iedereen kan een webshop starten, en zeker gedurende Corona-crisis, zal online verkopen alleen nog maar meer gebruikt en ingezet gaan worden. Stap daarom in en maak nog iets van de omzetderving goed.

Ook als straks deze ellende weer voorbij is, kan een webwinkel je iets extra's bieden. Dus zeker geen korte termijn investering.

Start nu met online verkopen, met 75% Corona-korting!

Wil je meer weten over onze aanbieding? Bekijk de mogelijkheden op de speciale actiepagina's:

De Mogelijkheden bespreken? Dat doen we graag.

Terug naar top

WEBJONGENS

Emmalaan 66A
1791 AV Den Burg
info@webjongens.nl
0222 - 315 514

Social media

Ontwerp & techniek: WEBJONGENS © 2020

Please publish modules in offcanvas position.