webjongens logo

Onderhoud aan websites, vanaf nu alleen met strippenkaart

Vanaf 1 oktober 2016 verandert Webjongens de wijze waarop onderhoud aan websites wordt berekend. We wilden al langer af van de administratieve rompslomp die het met zich meebracht. In de praktijk kwam het vaak voor dat de gewerkte uurtjes niet veel meer bleken te zijn dan een paar minuten. En om daar een factuur voor te sturen is vaak duurder dan de rekening zelf. Maar het niet vragen van een vergoeding voelde ook niet goed!

Voor ons reden te meer om vanaf nu onderhoud alleen uit te voeren wanneer er een strippenkaart is afgenomen. Dat klinkt nogal ... bot? Maar hoe langer we erover nadachten, hoe beter het plan werd. Immers houd niemand er van om langer aan administratieve plichtplegingen te werken dan strikt noodzakelijk. En met een strippenkaart ontvang je dus 1 factuur, voor meerdere onderhoudsmomenten die er op volgen. 

In ons nieuwe Online Klantenpaneel is het daarbij ook nog eens heel goed mogelijk om op de pagina Historie terug te kunnen kijken waar de strippen aan gespendeerd zijn. Dus het blijft evengoed heel transparant en overzichtelijk. Dreigt een strippenkaart op te gaan? Dan doen we je een nieuw voorstel.

Welke strippenkaarten zijn er?

We hebben standaard 4 'smaakjes':

Strippenkaartnumber 4
 
 € 55,00
Strippenkaartnumber 8+ 2
 
€ 110,00
Strippenkaartnumber 16+ 4
 
€ 220,00
Strippenkaartnumber 32+ 8
 
€ 440,00

Wil je meer weten?

  • Kijk op de pagina over Content Management over hoe het met onderhoud in algemeen, en met de strippen in het bijzonder werkt.
  • Maar je kan ons je vraag/opmerking ook mailen natuurlijk:
  • Of loop eens langs tijdens het inloopspreekuur, elke maandag tussen 12.00 en 14.00 uur.