webjongens logo

Ticketverkoop/online reserveren

Actueel

Ticketverkoop/online reserveren

Ticketverkoop/online reserveren

Het werken met reserveringen heeft flink wat voordelen. Je weet wanneer en hoeveel bezoekers er komen en als je met online tickets werkt, is er al vooraf betaald! Ook voor restaurants biedt online reserveren veel voordelen. Ingewikkeld en duur om in te passen? Niet bij de Webjongens. Lees snel verder>.

Hoe werkt het

Via je website reserveert de gast een datum en tijd en geeft hij aan met hoeveel personen hij wil komen. Vervolgens vult hij zijn gegevens in, waarna de reservering staat gepland en via een e-mail wordt bevestigd. Wil je gaan werken met online-ticketverkoop? Ook daar is deze tool geschikt voor. De klant kiest een datum en kan bijvoorbeeld kiezen uit een aantal beschikbare tijdsloten. Hij selecteert het aantal gewenste tickets, vult zijn gegevens in en verstuurt die naar jouw bedrijf. Vervolgens krijgt de klant een betaalverzoek voor de bestelde tickets.

Jij bepaalt hoe de klant kan betalen (PIN of creditcard). Na ontvangst van de betaling krijgt de klant een bevestiging die dient als toegangs-/betalingsbewijs.

Voordelen

  • Je hebt een overzichtelijk dashboard met alle reserveringen en vrije tafels en/of tijdsloten
  • Je kunt tickets/online reserveringen invoeren voor verschillende activiteiten
  • Je kunt zorgen voor een optimale bezetting. Ook is het mogelijk om op afwijkende wensen van klanten in te gaan
  • Tickets worden vooraf betaald. Bij no-shows loop je geen risico. Er is immers al afgerekend
  • De data is en blijft van jou. En jij bent de enige die daarover kan beschikken. Handig om bijvoorbeeld reviews te vragen, het contact met je klanten te onderhouden of een online actie mee te doen
  • Geen commissie aan derden. De grote landelijke spelers vragen een flink bedrag aan commissie per bestelling. Dat doen wij niet. Je betaalt alleen de vaste maandelijkse kosten. Bovendien mag je per maand opzeggen zonder opgaaf van reden. Als je dat zou willen

Wat kost het

Afhankelijk van je wensen betaal je eenmalig een bedrag vanaf 425,- voor het implementeren en personaliseren van de reserveringssoftware. Daarna rekenen we alleen de vaste maandelijkse kosten van 20,- per maand. Dus geen provisie of kosten per couvert. De enige kosten die er nog bij komen, zijn de transactiekosten die onze betalingsprovider Mollie rekent voor het gebruik van iDEAL.

Wil je weten wat voor jouw bedrijf mogelijk is?

Vraag dan onze gratis demo aan!

Please publish modules in offcanvas position.