webjongens logo

In tijden van de Corona-crisis kan het een uitkomst bieden om online met extra verkoopopties te komen. Start daarom binnen 24 uur met thuis bestellen, bezorgen en/of afhalen!

Embed op elke site Automatische e-mails Vanaf 15 euro Meertalig Mobile friendly Snel aan de slag

Corona-actie: 75% korting op de opstartkosten!

Omdat veel ondernemers erg veel last ondervinden van het corona virus komen we de horecabedrijven graag tegemoet. Ons thuis bestellen pakket heeft normaal een starttarief van 300,- euro en daarnaast 15,- euro per maand aan kosten voor hosting en support.

In de periode van de landelijke horecasluiting kun je het pakket nu bij ons verkrijgen voor 75,- euro. Je betaalt verder dus alleen 15,- euro per maand. Wat je verder nog aan kosten hebt, zijn de transactiekosten die Mollie rekent voor het gebruik van iDEAL.

We zorgen er voor dat je binnen 24 uur na aanvraag al de eerste bestellingen kunt verwerken via je eigen website.

Geschikt voor iedereen die eten wil bezorgen of laten afhalen

Met een restaurant die zich ook toespitst op bezorgen of afhalen, kan je veel geld besparen op werken met online orders. Voorkom commissies van de grote landelijke spelers als Thuisbezorgd, en werk met een eigen programma.

Alle noodzakelijke features zijn aanwezig om professioneel aan de slag te gaan, alle data is en blijft van jou!

Een goede bestelwebsite of bestelshop levert daarom meer marge op en is sneller terugverdiend.

Geschikt voor iedere website

Makkelijk te plaatsen door de toevoeging van een stukje code. Uiteraard in Joomla, maar ook in WordPress en andere CMS systemen.

Volledig zelf aan te passen naar jouw kleuren en huisstijl. Leverbaar in alle talen (standaard: Nederlands en Engels).

Bevestiging met eigen tekst en in eigen huisstijl

Stuur een bevestiging en betalingsbevestiging, volledig gepersonaliseerd en met een eigen persoonlijke tekst.

Online aanbetaling mogelijk

Kies voor direct online betalen of achteraf via PIN bijvoorbeeld. De transacties zijn te verwerken via onze betalingsprovider Mollie (voor o.a. iDEAL en Creditcard). Betaal alleen per geslaagde transactie tegen voordelige tarieven. Het tegoed staat de volgende werkdag al op je eigen rekening!

Zelf eigenaar van alle data

Niet afhankelijk van een externe partij die jouw data verzameld. Een reservering bij jouw die via Webjongens/Bezorgen & Afhalen gemaakt wordt, is en blijft van jou! Wij doen niets met deze gegevens, nu niet, nooit niet...

Handig voor follow-up acties: bijvoorbeeld om achteraf een review te vragen, om rondom de Kerst een mailtje te sturen of een nieuwe ontwikkelingen te promoten.

Scherpe prijs per maand

We houden niet van addertjes onder het gras, daarom rekenen we alleen vaste maandelijkse kosten vanaf € 15,- excl. BTW. Dus geen kosten per reservering, wat stiekem wel erg kan oplopen!

En we doen niet moeilijk mocht je willen opzeggen, dan kan zonder opgave van reden elke maand weer...

Ben je toe aan een kijkje achter de schermen?

Hopelijk hebben we je een aardige indruk gegeven van de mogelijkheden van Webjongens/Bezorgen. Wil je graag een kijkje nemen in de backend? We tonen je graag onze demo-omgeving!

Neem contact op via info@Webjongens.nl of bel naar 0222 - 315514, dan spreken we elkaar snel.

Eet smakelijk!

Wil je meer weten en snel starten?

Heb je interesse in ons online bezorg platform? 

Vul dan het formulier in en wij nemen contact me je op.