fbpx
No module Published on Offcanvas position
Updaten of upgraden - wat te doen met de nieuwe Joomla versie?

Joomla 4 is beschikbaar

Alweer bijna 10 jaar geleden is Joomla 3.0 uitgebracht. In de internetwereld kunnen we dat gerust “bejaard” noemen en deze versie wordt eind volgend jaar dan ook niet meer ondersteund. Dat heeft grote gevolgen voor jouw website, waarvan de belangrijkste is dat je site niet meer zal voldoen aan de veiligheidseisen. Het is dus van belang dat je je website laat overzetten naar de nieuwste versie (Joomla 4), om te voorkomen dat je site straks gehackt wordt.

inhaakalender 2022

Inhaakkalender 2022: nooit meer verlegen om inspiratie!

Of het nou moederdag, Blue Monday of Warme Truiendag is, met deze Inhaakkalender mis je in 2022 nooit meer een dag om op in te spelen met jouw social media. Er is tegenwoordig voor bijna alles wel een dag, dus je zit met deze inhakers nooit verlegen om ideeën. Bedenk originele posts voor de feestdagen of maak grappige video's, zet er wat passende hashtags bij en je zult zien dat de betrokkenheid hoger is dan ooit!

Nu downloaden
Bookzo verhuursoftware

Bookzo maakt verhuren makkelijk

Verhuur je vakantiewoningen, logies, of heb je een camping? Met Bookzo maak je online boeken voor de bezoekers van je site gebruiksvriendelijk, bespaar je zelf tijd in je administratie en verhoog je je omzet. Bovendien zien we bij onze klanten een stijging in het aantal directe boekingen. Wel zo fijn, want daar betaal je geen commissie over!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend advies of stuur ons een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maak een afspraak
Bookzo verhuursoftware

STUUR EEN KERSTGROET EN STEUN DE KNRM!

Al lijken de kerstdagen nog ver weg, er worden overal al voorbereidingen getroffen. Het is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Heerlijk dineren met familie, de mooiste cadeaus onder de kerstboom en gezellige lichtjes en versieringen in de straten. Het is ook hét perfecte moment om relaties, medewerkers of klanten een kerstwens te sturen. En laten we daar nou net een leuke actie voor hebben bedacht, waarmee jij als bedrijf ook nog een goed doel kunt steunen.

Maak een afspraak
webjongens-paaseieren Campagne - WEBJONGENS

Deze actie is afgelopen

Pasen 2021 werd er druk gezocht naar de paaseieren van de Webjongens. En met succes, ze zijn allemaal gevonden. De prijswinnaars krijgen van ons een gratis SEO-check. Volgend jaar gaan we weer een leuke paasactie houden. Wil je niets missen, schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.