fbpx
No module Published on Offcanvas position
inhaakalender 2022

Inhaakkalender 2022: nooit meer verlegen om inspiratie!

Of het nou moederdag, Blue Monday of Warme Truiendag is, met deze Inhaakkalender mis je in 2022 nooit meer een dag om op in te spelen met jouw social media. Er is tegenwoordig voor bijna alles wel een dag, dus je zit met deze inhakers nooit verlegen om ideeën. Bedenk originele posts voor de feestdagen of maak grappige video's, zet er wat passende hashtags bij en je zult zien dat de betrokkenheid hoger is dan ooit!

Nu downloaden
Bookzo verhuursoftware

STUUR EEN KERSTGROET EN STEUN DE KNRM!

Al lijken de kerstdagen nog ver weg, er worden overal al voorbereidingen getroffen. Het is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Heerlijk dineren met familie, de mooiste cadeaus onder de kerstboom en gezellige lichtjes en versieringen in de straten. Het is ook hét perfecte moment om relaties, medewerkers of klanten een kerstwens te sturen. En laten we daar nou net een leuke actie voor hebben bedacht, waarmee jij als bedrijf ook nog een goed doel kunt steunen.

Maak een afspraak
webjongens-paaseieren Campagne - WEBJONGENS

Deze actie is afgelopen

Pasen 2021 werd er druk gezocht naar de paaseieren van de Webjongens. En met succes, ze zijn allemaal gevonden. De prijswinnaars krijgen van ons een gratis SEO-check. Volgend jaar gaan we weer een leuke paasactie houden. Wil je niets missen, schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Bookzo verhuursoftware

Bookzo maakt verhuren makkelijk

Maak online boeken gebruiksvriendelijk, bespaar tijd in je administratie en verhoog je omzet! Bookzo is een uitgebreide verhuursoftware die verhuren en reserveren gemakkelijk maakt. De software is eenvoudig te implementeren in jouw Joomla site, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Maak een afspraak
nieuwsbrief

Voor meer klantenbinding en omzet

Mailing is nog steeds een van de krachtigste manieren om met je klanten te communiceren. Met ons e-mailsysteem stuur je eenvoudig een goede nieuwsbrief en bespaar je veel tijd met geautomatiseerde campagnes. In je eigen huisstijl, met de begeleiding die je nodig hebt en makkelijk in beheer. 

Maak een afspraak