fbpx
No module Published on Offcanvas position
Bookzo verhuursoftware

Bookzo maakt verhuren makkelijk

Maak online boeken gebruiksvriendelijk, bespaar tijd in je administratie en verhoog je omzet! Bookzo is een uitgebreide verhuursoftware die verhuren en reserveren gemakkelijk maakt. De software is eenvoudig te implementeren in jouw Joomla site, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Maak een afspraak

Deze actie is afgelopen

Pasen 2021 werd er druk gezocht naar de paaseieren van de Webjongens. En met succes, ze zijn allemaal gevonden. De prijswinnaars krijgen van ons een gratis SEO-check. Volgend jaar gaan we weer een leuke paasactie houden. Wil je niets missen, schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Deze campagne was geldig in maart 2021

Maar je kan natuurlijk altijd nog contact met ons opnemen voor meer informatie of een demo.

Maak reserveren en het plannen van afspraken eenvoudig

Is jouw winkel ook eindelijk open? Met het Tijdslot Reserveringssysteem kunnen klanten eenvoudig online afspraken inplannen en tijdslots reserveren. Werk je met een ticketsysteem? Door het geïntegreerde betalingssysteem kunnen klanten direct afrekenen. Wel zo makkelijk! En je bespaart er een hoop tijd mee.

nieuwsbrief

Voor meer klantenbinding en omzet

Mailing is nog steeds een van de krachtigste manieren om met je klanten te communiceren. Met ons e-mailsysteem stuur je eenvoudig een goede nieuwsbrief en bespaar je veel tijd met geautomatiseerde campagnes. In je eigen huisstijl, met de begeleiding die je nodig hebt en makkelijk in beheer. 

Maak een afspraak