fbpx
No module Published on Offcanvas position
Tickets verkopen mét koppeling VVV Texel

Maak online tickets verkopen nog makkelijker

Met weinig moeite een veel groter publiek bereiken voor de online verkoop van je tickets en entreekaartjes, dat is mogelijk dankzij de koppeling van onze ticketsoftware met het platform Travelbase van VVV Texel.

Tickets verkopen mét koppeling VVV Ameland

Maak online tickets verkopen nog makkelijker

Met weinig moeite een veel groter publiek bereiken voor de online verkoop van je tickets en entreekaartjes, dat is mogelijk dankzij de koppeling van onze ticketsoftware met het platform Travelbase van VVV Ameland.

inhaakalender 2022

Inhaakkalender 2022: nooit meer verlegen om inspiratie!

Of het nou moederdag, Blue Monday of Warme Truiendag is, met deze Inhaakkalender mis je in 2022 nooit meer een dag om op in te spelen met jouw social media. Er is tegenwoordig voor bijna alles wel een dag, dus je zit met deze inhakers nooit verlegen om ideeën. Bedenk originele posts voor de feestdagen of maak grappige video's, zet er wat passende hashtags bij en je zult zien dat de betrokkenheid hoger is dan ooit!

Nu downloaden
Updaten of upgraden - wat te doen met de nieuwe Joomla versie?

Joomla 4 is beschikbaar

Alweer bijna 10 jaar geleden is Joomla 3.0 uitgebracht. In de internetwereld kunnen we dat gerust “bejaard” noemen en deze versie wordt eind volgend jaar dan ook niet meer ondersteund. Dat heeft grote gevolgen voor jouw website, waarvan de belangrijkste is dat je site niet meer zal voldoen aan de veiligheidseisen. Het is dus van belang dat je je website laat overzetten naar de nieuwste versie (Joomla 4), om te voorkomen dat je site straks gehackt wordt.

Bookzo verhuursoftware

STUUR EEN KERSTGROET EN STEUN DE KNRM!

Al lijken de kerstdagen nog ver weg, er worden overal al voorbereidingen getroffen. Het is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Heerlijk dineren met familie, de mooiste cadeaus onder de kerstboom en gezellige lichtjes en versieringen in de straten. Het is ook hét perfecte moment om relaties, medewerkers of klanten een kerstwens te sturen. En laten we daar nou net een leuke actie voor hebben bedacht, waarmee jij als bedrijf ook nog een goed doel kunt steunen.

Maak een afspraak