webjongens logo

Slider

Content

Jouw website met jouw inhoud

Het begint bij de inhoud van je website, je content

  • Waar zijn je bezoekers naar op zoek?
  • Wíe zijn je bezoekers?
  • Wat is de kern van je boodschap?
  • Wat wil je dat je bezoekers doen?

De klantvraag en de snelheid waarmee het antwoord te vinden is, bepaalt het succes van je website. Zo zorg je dat bezoekers op je website blijven, met de juiste woorden en jouw uitstraling. Want wegklikken is zo gebeurd.

Image

Je verhaal in beeld

Voor een goede website is het belangrijk om te weten welke woorden en welke beelden bij jouw verhaal horen. Je wilt helder en overzichtelijk kunnen overbrengen wie je bent, wat je doet en waarom. "Wij doen leuke dingen voor mensen" klopt misschien wel, maar zal weinig aandacht vangen.
Om het ontstaan van je website soepel te laten verlopen ondersteunt Rachel je hierbij waar nodig.

Image

Besteed onderhoud uit

Content Management via strippenkaart

Wanneer de website eenmaal is opgeleverd, is het ook zaak om hem goed up-to-date te houden. Dit kun je meestal zelf, via het veelgebruikte CMS-systeem Joomla. Maar wanneer je even geen tijd, geen zin of geen affiniteit hebt, is het altijd mogelijk om ons wijzigingen te laten doen.

Image

Webpagina's die ertoe doen

Webjongens werkt samen met Meiden met inhoud, meiden met jarenlange ervaring in webcontent. Ze vullen je webpagina’s met jouw informatie, halen de kern eruit en benadrukken waar het om gaat.

  • Duidelijk
  • Scanbaar
  • Enthousiast

De meiden met inhoud, Rachel en Valentine, gebruiken content die er voor de bezoekers én de zoekmachines toe doet.

Image

SEO voor je website

Jouw website geoptimaliseerd voor de zoekmachines, SEO, Search Engine Optimalisation. Bij Meiden met inhoud is er altijd extra aandacht voor de SEO op je website.

Image

Webteksten

Enthousiast onder woorden brengen waar het om gaat. Jouw woorden in jouw webtekst. Valentine van V-communicatie komt bij je langs, interviewt, schrijft je tekst en bespreekt de concept-tekst met je, zodat je altijd tevreden bent over de teksten op je webpagina’s.

Zelf je webteksten aanleveren

Natuurlijk kun je ook je eigen webteksten gebruiken. Of je zelfgeschreven webteksten laten controleren op SEO of spelling en grammatica. 

Image

E-mailmarketing

Mails zijn nog steeds de effectiefste manier om je klanten op de hoogte te houden. Webjongens kan je in alle opzichten - zowel technisch als inhoudelijk - helpen bij het maken en versturen van mailings.

De Mogelijkheden bespreken? Dat doen we graag.

Terug naar top

WEBJONGENS

Emmalaan 66A
1791 AV Den Burg
info@webjongens.nl
0222 - 315 514

Social media

Ontwerp & techniek: WEBJONGENS © 2020