No module Published on Offcanvas position
Online boeken en beschikbaarheid tonen

Online reserveren van een B&B, vakantiewoning, hotelkamer,...

Er kan van alles verhuurd worden via het systeem van Webjongens/Verhuur. Of je per nacht of per periode wil verhuren... Onze flexibele software heeft voldoende opties en mogelijkheden, zonder dat het een complex systeem wordt.

We richten ons in de basis op de kleinere verhuurder die alles in eigen beheer wil én kan doen. Laat je verrassen door onze software en start vandaag nog. En het mooie is, het maakt niet uit hoe je website gemaakt is, Webjongens/Verhuur draait probleemloos binnen elk CMS-systeem.

Gastregistratie, maar dan snel en makkelijk

Noodzakelijk, maar lastig en tijdrovend voor je personeel en irritant voor je gasten of bezoekers: de gastregistratie/corona checklist. Gelukkig kan het nu snel en simpel! Via een eenvoudige online-toepassing, geschikt voor ieder (horeca)bedrijf dat zijn gasten een gezondheidscheck laat doen. Personaliseerbaar, veilig en makkelijk.

Online orderen

Wil jij je klanten online gerechten en maaltijden laten bestellen die worden thuisbezorgd of afgehaald? De Webjongens helpen je om dat soepeltjes te regelen. Met een efficiënt online bestelmenu dat wordt gekoppeld aan je eigen website. Zonder verlies van commissie aan grote spelers als Thuisbezorgd.nl. Profiteer nu van 75% korting op de opstartkosten! Nu bestellen, is morgen online.