fbpx
No module Published on Offcanvas position

Joomla 4 migratie

Image

Stuur een kerstgroet en steun de KNRM!

Al lijken de kerstdagen nog ver weg, er worden overal al voorbereidingen getroffen. Het is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Heerlijk dineren met familie, de mooiste cadeaus onder de kerstboom en gezellige lichtjes en versieringen in de straten. Het is ook hét perfecte moment om relaties, medewerkers of klanten een kerstwens te sturen. En laten we daar nou net een leuke actie voor hebben bedacht, waarmee jij als bedrijf ook nog een goed doel kunt steunen.

Let op: wees er snel bij want we kunnen slechts voor een beperkt aantal klanten een kerstwens versturen en de actie stopt op vrijdag 17 december.

Stuur een kerstwens en help mensen in nood op het water

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) helpt en redt mensen in nood op het water. Dat doen ze op vrijwillige basis en zonder steun van de overheid. Dat betekent dat ze volledig afhankelijk zijn van donaties en daar willen wij dit jaar graag een steentje aan bijdragen, met jou!

JOUW BIJDRAGE
Wanneer je een kerstwens via ons verstuurt doneer je automatisch 50 euro aan de KNRM. Ons doel is om 1.000 euro op te halen en daarvoor moeten we 20 kerstwensen versturen. Deel dit dus vooral met je vrienden, want hoe meer we opbrengen, hoe meer mensen er volgend jaar gered kunnen worden.

Hoe werkt het?

Met de Webjongens kerstwens verstuur je dit jaar een originele mail:

  • in kerstdesign (je kunt kiezen uit meerdere templates);
  • met jouw eigen logo;
  • met een persoonlijke boodschap of standaard boodschap;
  • en eventueel een foto erin.

Je voorkeuren kun je in het aanmeldformulier invullen. Vervolgens sturen we de mail op een door jou gekozen tijdstip naar jouw klanten, relaties en/of medewerkers.

Image

Waar draag je dan aan bij?

Met jouw bijdrage kunnen mensen in nood op zee en open water, dag en nacht en onder alle weersomstandigheden rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

Template 1

Image

Template 2

Image

Template 3

Image

Template 4

Image

Template 5

Image

Prijs: €125*

Hiervan doneren wij 50 euro aan de KNRM

*Bedrag is exclusief btw | maximaal 1.000 e-mailadressen inbegrepen | per 1.000 extra credits rekenen we € 10,- extra.

 

Standaard tekst:

Beste {Naam},

Bedankt voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u prettige kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar, vol met liefde en voorspoed.

Groet,
Naam
Bedrijfsnaam

Tussen Kerst en Oud en Nieuw genieten wij van een korte vakantie, in het nieuwe jaar ben je weer van harte welkom aan de adres.

Nu aanmelden

Vul hieronder je gegevens in, dan gaan we meteen voor je aan de slag! Wil je wel meedoen, maar liever nog even nadenken over een kerstwens? Laat dit veld dan leeg.

Je kunt tot vrijdag 17 december nog wijzigingen doorgeven, mocht je iets willen veranderen aan de inhoud of verzendtijd.

Na aanvraag nemen de Webjongens contact op voor desbetreffende adressenlijst.