webjongens logo

Slider

Hosting

Hosting, domeinregistratie en meer…

Jouw plaats op het internet

Je website heeft naast het ontwerp en vulling ook een toegankelijke plaats op internet nodig. Met andere woorden:

  • Hosting, jouw plek op een veilige en snelle server
  • Je domeinnaam, een adres zodat mensen je weten te vinden

Je hosting wil je goed, snel en veilig geregeld hebben. Je wilt immers dat je website bereikbaar is, dat je e-mails aankomen en dat je site soepel werkt. Ook voor de SEO, de zoekmachines, zijn de juiste technische voorwaarden belangrijk.

Webjongens biedt je gebruiksgemak, één aanspreekpunt en persoonlijk contact. We kunnen eenvoudigweg alles rondom je website voor je regelen. Wij weten de weg, zorgen voor de juiste partners en de juiste kennis. Wel zo overzichtelijk. Dat scheelt jou een hoop gedoe, gezoek en dus tijd.

P.S. Heb je een draaiende website maar wil je wel bij ons hosten? Dat kan ook! Het totaalpakket is verreweg het makkelijkst, maar het is niet de enige optie.

Domeinnaam registreren

Direct zelf een domeinnaam registreren

Vanaf € 10,00 per jaar voor een domeinnaam
Een domeinnaam is de sleutel naar je website. Bij Webjongens registreer je eenvoudig de naam die je hebt bedacht. Dat kan online 24/7 vanaf je eigen computer. Jij bedenkt in het weekend een goed project, zoekt meteen een passende domeinnaam en legt deze ‘realtime’ vast. Je kunt ons ook een e-mail sturen natuurlijk. De keuze van een domeinnaam kan van groot belang zijn voor de vindbaarheid in Google.

Technisch JOOMLA onderhoud

Technisch JOOMLA onderhoud

Vanaf € 100,00 per jaar
Net als bij het besturingssysteem van je computer moet ook Joomla regelmatig geüpdate worden. Voor de beveiliging, nieuwe eigenschappen en toepassingen van Joomla worden met regelmaat nieuwe versies uitgebracht. Wij nemen voor een vaste prijs per jaar deze zorgen voor je uit handen en zorgen voor de updates. Daarnaast maken we ook 2 keer per jaar een audit van de site om alle ontwikkelingen op de voet te volgen.

Snelle hosting

Snelle hosting voor de veeleisende gebruiker

Webjongens heeft verschillende, kwalitatief hoogwaardige servers in beheer. Sinds begin 2015 werken we met SSD-schijven en dat heeft de snelheden flink opgeschroefd. Ook de veiligheid vinden wij enorm belangrijk. Daarom worden alle systemen 24 uur per dag gemonitord. Dit gebeurt op locatie door onze vakkundige partners. We grijpen direct in als er iets niet goed gaat.

Backup van je hosting

Backup van je hosting

Extra backupservice: € 30,00 per jaar
Heb je je website via ons gehost? Of overweeg je het bij ons onder te brengen? Dan is het goed te weten dat je het maken en terugplaatsen van backups eenvoudig door ons kunt laten doen.

Externe SMTP-server

Externe SMTP-server, om mailings te versturen

Grote aantallen e-mails ineens versturen via je eigen mailprogramma is zelden een goed idee. Webjongens maakt daarom gebruik van externe SMTP-servers voor bijvoorbeeld het versturen van mailings, nieuwsbrieven of transactiemails. Deze servers zijn geoptimaliseerd voor het versturen van grote aantallen e-mails. Ook wordt van de verstuurde mail bijgehouden wat de status is na het verzenden.

SSL certificaat, voor meer beveiliging...

SSL certificaat, voor meer beveiliging...

Een "https:// verbinding" met je website versleutelt het verkeer tussen je bezoekers en je website zodat het moeilijk te achterhalen is door hackers. Dat geeft je bezoekers een veilig gevoel en levert zelfs pluspunten op bij de zoekmachine tijdens de indexering door Google!

Professionele SPAM-filter

Professionele SPAM-filter

€ 3,50 per domein per maand
Is elk tweede bericht in je mailbox een SPAM-bericht? Dat kan veel redenen hebben, maar irritant is het zeker. Hoewel we standaard ook SPAM-filters op al onze hostingdiensten leveren, kan het een goed idee zijn om een professionele SPAM-filter te gaan gebruiken.

Domeinnaam nog vrij?

Vul de gewenste domeinnaam in en check of deze nog beschikbaar is voor registratie. Je kan direct online registreren, binnen een paar minuten is de domeinnaam van jou!