fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Inhaakkalender 2022

Logo WEBJONGENS

Inhaakkalender 2022

Inhaakkalender 2022: nooit meer verlegen om inspiratie!

Of het nou moederdag, Blue Monday of Warme Truiendag is, met deze Inhaakkalender mis je in 2022 nooit meer een dag om op in te spelen met jouw social media. Er is tegenwoordig voor bijna alles wel een dag, dus je zit met deze inhakers nooit verlegen om ideeën. Bedenk originele posts voor de feestdagen of maak grappige video's, zet er wat passende hashtags bij en je zult zien dat de betrokkenheid hoger is dan ooit!

Nu downloaden
inhaakalender 2022
inhaakalender 2022

Wat zijn inhakers eigenlijk?

Inhaken kun je zien als 'meeliften', waarbij je met een post, foto of video inspeelt op feestdagen of een actueel onderwerp. Met een inhaker maak je als het ware een 'haakje' naar het onderwerp, wat meestal een grappige intentie heeft en waar niet altijd een actie of verkoop aan gekoppeld is. HEMA heeft dat wel gedaan en haakte in op Sinterklaas met hun post 'Hoor wie klopt daar kinderen'. 

hema klopt

Er zijn dagen waar ontzettend veel aandacht naartoe gaat, zoals feestdagen, en dagen die minder aandacht krijgen, zoals Scrabble Day. De belangrijkste dagen wil je natuurlijk sowieso meepakken, maar probeer hierin af te wisselen. Juist de kleinere dagen die passen bij jou als bedrijf kunnen ontzettend leuk zijn om op in te spelen en daarmee val je geheid op. 

 

Voordelen

Waarom je aan de slag moet met inhaken?

1

Humor verbindt

Wanneer volgers jouw bericht grappig vinden zullen ze zich sneller binden.
2

Groter bereik

Inhakers worden 3 keer zoveel gedeeld en geliked als normale berichten.
3

Boost!

Het algoritme geeft een boost aan berichten die veel reacties hebben.

Download de inhaakkalender 2022

In onze inhaakkalender geven we naast 150+ actualiteiten een aantal tips om je op weg te helpen. Relevantie, timing en de juiste content zijn namelijk essentieel om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input