fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Ontmoet onze nieuwe marketeer: Luna!

Logo WEBJONGENS

Ontmoet onze nieuwe marketeer: Luna!

De online marketingdiensten voor onze klanten worden sinds een paar maanden niet alleen meer opgepakt door Lieke, maar ook door Luna! In deze blog vertellen we je wat meer over haar, lees je mee?

Luna Luna - WEBJONGENS
Luna Luna - WEBJONGENS

Van wie zou ze dat talent hebben?

Als je denkt aan een tekstschrijver op Texel dan denk je al snel aan onze buurvrouw en partner in crime: Louise van Tekstbureau Texel! Een geweldige samenwerking, want samen hebben we al ontzettend veel mooie websites gemaakt. Toen haar dochter Luna bij ons kwam solliciteren waren we dus meteen enthousiast. Het was nog wel even spannend, want ze werkte eigenlijk bij een online marketingbureau in Utrecht, maar uiteindelijk heeft ze toch voor ons gekozen. Een mooi vervolg van haar carrière en een aanwinst voor ons!

Hier begon het te kriebelen...

Luna’s passie voor communicatie en schrijven was er altijd al, maar toen ze vier jaar geleden haar profielwerkstuk moest maken op de OSG kon ze pas echt haar talent laten zien. Ze mocht zelf het onderwerp kiezen, dus koos ze voor een tijdschrift voor examenleerlingen, met o.a. tips voor examenstress en een interview met Dorian van Rijsselberghe. Het eindresultaat was iets waar je als 16-jarige ontzettend trots op mag zijn en dat zagen de leraren ook. Ze kreeg een 8 voor haar werkstuk en een 10 voor de presentatie!

"Utrecht is nog steeds wennen"

Een keuze voor een studie was dus ook al snel gemaakt en Luna verhuisde naar Utrecht, waar ze vooral online les kreeg vanwege de Covid-19 pandemie. "Je studententijd is dan wel heel anders, want je maakt veel minder contact met andere leerlingen. Dat was wel jammer, maar tegelijkertijd had ik nu meer tijd voor andere dingen, zoals een baan als online marketeer." Ze heeft het inmiddels naar haar zin in Utrecht, maar moet nog steeds wennen aan de drukte van de stad. Luna is bovendien echt een familiemens, maar daarom komt ze ook nog bijna iedere week naar Texel. Ze zit nu in haar laatste jaar en voorlopig blijft ze hier ook nog wel even, want ze gaat hierna niet nog één, maar twee Masters volgen. Een verhuizing terug naar Texel zal nog even moeten wachten dus…

Wat doet Luna bij de Webjongens?

Luna helpt onze klanten om een hogere positie in Google te behalen, met onder andere nieuwe websiteteksten, SEO-analyses en zoekwoordenonderzoeken. Wil jij ook hoger in Google? Maak dan een afspraak via deze link, dan help Luna je verder!

Andere artikelen