No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Paasactie

Deze actie is afgelopen

Pasen 2021 werd er druk gezocht naar de paaseieren van de Webjongens. En met succes, ze zijn allemaal gevonden. De prijswinnaars krijgen van ons een gratis SEO-check. Volgend jaar gaan we weer een leuke paasactie houden. Wil je niets missen, schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Vind een paasei en word zelf beter gevonden!

Vind je het lastig om online klanten aan te trekken? Of ben je gewoon nieuwsgierig hoe jouw website presteert op het gebied van online vindbaarheid? Ga dan op Eerste Paasdag op zoek naar een Webjongens paasei en krijg een gratis SEO check voor jouw website! Neem je hele gezin mee, want hoe meer mensen jou helpen hoe sneller je het ei hebt gevonden.

Dit is hoe het werkt

We gaan in totaal 6 paaseieren verstoppen. Je kunt er eentje vinden in Den Burg, Den Hoorn, De Cocksdorp, Oudeschild, Oosterend, en in De Koog. Op de dag zelf posten wij tussen 12:00 en 14:00 uur zes foto’s van de locaties waar de eieren verstopt liggen. Vervolgens kun jij er naartoe om het ei te gaan zoeken in jouw dorp. Spannend!!

Houd onze Socials dus goed in de gaten, want hoe eerder je er bent hoe meer tijd je hebt om te zoeken ;-)

Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Heb je het ei gevonden? 

Maak dan een foto van jezelf (en je gezin) samen met het ei en post dit als bewijs op jouw Facebook of Instagram pagina. Vergeet @Webjongens niet te taggen! Laat vervolgens je gegevens achter op de pagina die vermeld staat op het ei en dan krijg je van ons een gratis SEO check met een persoonlijk advies van Lieke!