fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Texelstroom

Logo WEBJONGENS

Texelstroom

Zeilen op zee

Zeg je Texel, dan zeg je zee! Op de historische loodsbotter Texelstroom kun je meevaren en zelf de golven trotseren. Of het anker uitgooien en relaxt zeehonden spotten. Als echte eilanders gaat het hart van Webjongens sneller kloppen voor dit project. We bouwden een site met een nautische look.

Website Texelstroom

Historisch erfgoed

De Texelstroom is varend historisch erfgoed. Vrijwilligers onderhouden het zeilschip met veel liefde en zorg. Ze maken vaartochten op de Waddenzee en ieder die het aandurft, mag mee! De ervaren bemanning vertelt honderduit. In deze wereld noem je touwen geen touw, maar vallen en schoten. Zo ontdek je veel meer leuke weetjes. Wij zijn in ieder geval een stuk wijzer geworden!

Natuurlijk is blauw de basiskleur van deze site. Onze designer maakt een combi met het bruin dat je overal terugziet op de boot. Navigeren op de site is makkelijk, dankzij de heldere tekstblokken. Texelstroom gaat met de tijd mee: je kunt online tickets reserveren. Wij maakten hiervoor een koppeling met Ticketpartners, het eigen ticketsysteem van de Webjongens.

Andere artikelen