webjongens logo

24/7 commissievrij online reserveringen ontvangen via je eigen website
Slider

24/7 Commissievrij online reserveringen ontvangen via je eigen website

Eenvoudige embed op je website Automatische e-mails Slechts 20 euro Meertalig Mobile friendly Eigen online Horeca assistent

Intuïtief en eenvoudig een tafel reserveren

Via de toevoeging van een eenvoudig stukje code, kan je de reserveringstool op elke gewenste site toevoegen en bezoekers laten reserveren. De vrije tafels kunnen worden getoond via een plattegrond en zijn alleen beschikbaar op basis van de samenstelling van het gezelschap. Is er geen tafel beschikbaar op het gewenste tijdstip? Dan is het ook mogelijk om een aanvraagformulier te laten tonen. Zo kunnen bijvoorbeeld groepen een verzoek doen.

Geschikt voor iedere website

Makkelijk te plaatsen door de toevoeging van een stukje code. Uiteraard in Joomla, maar ook in WordPress en andere CMS systemen.

Volledig zelf aan te passen naar jouw kleuren en huisstijl. Leverbaar in alle talen (standaard: Nederlands, Engels en Duits).

Bevestiging met eigen tekst en in eigen huisstijl

Stuur een bevestiging en reminder, volledig gepersonaliseerd en met een eigen persoonlijke tekst.

Laat je gasten weten dat je er zin in hebt of stuur ze een dag voor aankomst alvast een menukaart door.

Online aanbetaling mogelijk

Voorkom teleurstellingen of no-shows en vraag om een aanbetaling. De transacties zijn te verwerken via onze betalingsprovider Mollie (voor o.a. iDEAL en Creditcard). Betaal alleen per geslaagde transactie tegen voordelige tarieven. Het tegoed staat de volgende werkdag al op je eigen rekening!

Zelf eigenaar van alle data

Niet afhankelijk van een externe partij die jouw data verzameld. Een reservering voor jouw restaurant die via Webjongens/Restaurant gemaakt wordt, is en blijft van jou! Wij doen niets met deze gegevens, nu niet, nooit niet...

Handig voor follow-up acties: bijvoorbeeld om achteraf een review te vragen, om rondom de Kerst een mailtje te sturen of een nieuwe menukaart te promoten.

Scherpe prijs per maand

We houden niet van addertjes onder het gras, daarom rekenen we alleen vaste maandelijkse kosten van € 20,- excl. BTW. Dus geen kosten per reservering of couvert, wat stiekem wel erg kan oplopen!

En we doen niet moeilijk mocht je willen opzeggen, dan kan zonder opgave van reden elke maand weer...

Proef de highlights met onze video

Ben je toe aan een kijkje in de keuken?

Hopelijk hebben we je een aardige indruk gegeven van de mogelijkheden van Webjongens/Restaurants. Wil je graag ook eens achter de schermen kijken in onze demo-omgeving?

Neem contact op via of bel naar 0222 - 315514, dan spreken we elkaar snel

WEBJONGENS/Restaurant

Eet smakelijk!

Wil je meer weten en snel starten?

Heb je interesse als restaurant eigenaar in onze online reserveringstool? 

Vul dan het formulier in en wij nemen contact me je op.