webjongens logo

24/7 commissievrij online reserveringen ontvangen via je eigen website
Slider

Plaats eenvoudig een reserveringsformulier op iedere gewenste website

Makkelijk te plaatsen en volledig zelf aan te passen naar jouw kleuren en huisstijl. Leverbaar in alle talen, standaard talen: Nederlands, Engels en Duits.

01

Slechts 20 euro per maand

02

Reserveren vanaf elke website mogelijk

Ga naar dashboard informatie

03

Intuïtief en praktisch overzicht

04

Volledig eigenaar van alle data

Image

Overzichtelijk dashboard met alle reserveringen en vrije tafels

Volledig overzicht op de huidige en toekomstige reserveringen en eigenaar van alle data. Geef ook je medewerker(s) rechten om de reserveringslijst en het planbord te bekijken. Op deze manier benut je Webjongens/Restaurant zo goed mogelijk en bespaar je op personeelskosten en geef je je gasten de mogelijkheid om een tafel te reserveren wanneer het hun uitkomt.

In de tafelinstellingen geef je zelf aan hoe je de tafels bij voorkeur reserveert, voorkom op deze manier dat een grote tafel aan een 'tweetje' wordt weggegeven.

Image
Image
Image

Stuur een bevestiging en reminder met uw eigen tekst, uit uw naam

Stuur een bevestiging en reminder, volledig gepersonaliseerd en met een eigen persoonlijke tekst. Laat je gasten weten dat je er zin in hebt of stuur ze een dag voor aankomst alvast een menukaart door.

Omdat je van alle gegevens van de gasten gebruik kan maken, is het ook mogelijk om op gezette tijden een e-mailing te sturen. Bijvoorbeeld bij speciale dagen als Kerst of Moederdag. Maar ook wanneer je een nieuwe menukaart hebt, is dat best een mail waard naar je vertrouwde gasten.

05

Gepersonaliseerd en automatisch e-mails sturen

06

Meer interactie met je gasten

WEBJONGENS/Restaurant formulier
Image
07

Ook geschikt voor mobiel gebruik

08

Reserveer via tafellijst of plattegrond

Ga naar Mollie

Bezoekers kunnen intuïtief een tafel reserveren via eenvoudige stappen

Via de toevoeging van een eenvoudig stukje code, kan je de reserveringstool op elke gewenste site toevoegen en bezoekers laten reserveren. De vrije tafels kunnen worden getoond via een plattegrond en zijn alleen beschikbaar op basis van de samenstelling van het gezelschap.

Is er geen tafel beschikbaar op het gewenste tijdstip? Dan is het ook mogelijk om een aanvraagformulier te laten tonen. Zo kunnen bijvoorbeeld groepen een verzoek doen.

Image
Image
Image

Vraag om een aanbetaling via o.a. iDEAL en Creditcard

Voorkom teleurstellingen of no-shows en vraag om een aanbetaling. De transacties zijn te verwerken via onze betalingsprovider Mollie. Betaal alleen per geslaagde transactie tegen voordelige tarieven. Het tegoed staat de volgende werkdag al op je eigen rekening!

09

Online betalen via Mollie

10

Voorkom no-shows

Ga naar prijzen
Image
11

Geen kosten per reservering of couvert

12

Maandelijks opzegbaar

Data

Geen verrassingen achteraf, 1 scherpe prijs per maand

We houden niet van addertjes onder het gras, daarom rekenen we alleen vaste maandelijkse kosten van € 20,- excl. BTW. Dus geen opstartkosten of kosten per reservering of couvert, wat stiekem wel erg kan oplopen! En we doen niet moeilijk mocht je willen opzeggen, dan kan zonder opgave van reden elke maand weer...

Zijn er dan echt geen extra kosten? Niet voor het gebruik van de reserveringstool, maar optioneel wel voor aanvullende diensten. Zo kan het zijn dat je de integratie van het formulier wil uitbesteden, of dat je graag wil dat wij de volledige configuratie faciliteren. Ook kunnen er kosten zijn voor het gebruik van de online betalingen via Mollie. Wil je exact weten hoe het zit? Neem dan even contact met ons op.

Image
Image
Image

Alle gegevens van reserveringen in eigen beheer, een reservering is van jou!

Een reservering voor jouw restaurant die via Webjongens/Restaurant gemaakt wordt, is en blijft van jou! Wij doen niets met deze gegevens, nu niet, nooit niet... Alle data die bekend zijn naar aanleiding van de reservering kunnen online worden bekeken of geëxporteerd. Vanuit marketing oogpunt ook interessant, bijvoorbeeld om achteraf een review te vragen of voor de Kerst een mailtje te sturen.

13

Maak exports van resereringen

14

Print tafelindeling per dag uit

Ga naar de demo
Image

Bekijk onze demo

gebruiker =
wachtwoord = V3i7X&kRaB

Ben je toe aan een kijkje in de keuken?

Hopelijk hebben we je een aardige indruk gegeven van de mogelijkheden van Webjongens/Restaurants. Als je er aan toe bent, kan je ook een kijkje in onze demo-omgeving nemen. Log in als beheerder van een denkbeeldig restaurant en bekijk welke opties er allemaal mogelijk zijn.

We gaan er natuurlijk vanuit dat alles als vanzelf gaat lukken, maar mocht je ergens niet uitkomen of vragen over hebben, laat het ons weten. Neem contact op via  of bel naar 0222 - 315514, dan spreken we elkaar snel!

Ga naar de demo
Image
Image
Image

Eetsmakelijk

Klaar om eenvoudig online reserveringen te ontvangen?

Wil je meer weten en snel starten?

Heb je interesse als restaurant eigenaar in ons online reserveren tool?  Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Aanvraag

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
* verplichte velden