fbpx
No module Published on Offcanvas position

De online marketingdiensten voor onze klanten worden sinds een paar maanden niet alleen meer opgepakt door Lieke, maar ook door Luna! In deze blog vertellen we je wat meer over haar, lees je mee?

Ze is moeder, programmeur, muzikant en danseres, maar bovenal een ontzettend leuke collega die wij eens flink in het zonnetje wilden zetten. In het afgelopen jaar heeft ze al vele websites en nieuwsbrief templates gemaakt in de huisstijl van de klant en dat doet ze best goed voor een beginnende programmeur. Dat kan er natuurlijk maar eentje zijn: Lisa!

Als je goed oplet zie je hem een paar keer per week het eiland over racen op zijn gloednieuwe racefiets. Fit en verhit schuift hij vervolgens aan bij onze dagelijkse ochtendmeeting en dan kan zijn dag beginnen. Oké, bijna dan, want dat gaat niet zonder dat verse bakkie koffie. We hebben het natuurlijk over Coen! Met zijn oog voor detail, loyaliteit en creativiteit is hij onmisbaar in ons team en hij werkt inmiddels alweer drie jaar voor de Webjongens. In die tijd heeft hij zo’n 60 prachtige web designs gemaakt voor onze klanten. Hoog tijd dus om hem even in het zonnetje te zetten. Lees je mee?

Niet alleen bij ons op kantoor is Florian soms een redder in nood, want naast de Webjongens werkt hij als vrijwilliger bij de KNRM in de Cocksdorp. Als zijn pieper af gaat weet hij meteen hoe laat het is: tijd voor een reddingsactie op het water! Wat daar allemaal bij komt kijken? Dat vertellen we je in dit artikel.

Heb je die leuke bioscoopreclame van ons toevallig al voorbij zien komen? Die is gemaakt door onze Tijn: met zijn 17 jaar de jongste webjongen van ons team en een echt gezelligheidsdier!