fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Meet Rowan

Logo WEBJONGENS

Meet Rowan

Ontmoet onze nieuwe Online Marketeer: Rowan

De online marketingdiensten voor onze klanten worden sinds een paar weken opgepakt door Rowan! In deze blog stelt ze zich aan jullie voor.

1E6B545B-8400-4201-B4F2-0FB13FFD4DA1_5 Meet Rowan - WEBJONGENS
1E6B545B-8400-4201-B4F2-0FB13FFD4DA1_5 Meet Rowan - WEBJONGENS

Van horeca- en winkelwerk naar Content & Online Marketeer

Hoi! Ik ben Rowan en sinds een aantal weken mag ik mij Content & Online Marketeer noemen bij de WEBJONGENS. Voor mij een hele nieuwe uitdaging aangezien ik vooral horeca- en winkelervaring heb. Hoe ik dan zo bij de WEBJONGENS terecht gekomen ben? Al een paar jaar heb ik een eigen webshop en zo is het balletje gaan rollen.

Na de middelbare school heb ik verschillende opleidingen gevolgd, maar het lukte me maar niet om te ontdekken wat ik echt leuk vond. Zo heb ik de kappersopleiding gevolgd (toen ik klein was riep ik namelijk altijd heel hard dat ik iedereens haar wilde knippen) en ook de opleiding voor stewardess is voorbij gekomen. Maar eenmaal daaraan begonnen wist ik al heel snel dat dat niet echt mijn ding was.

Uiteindelijk ben ik een webshop begonnen naast mijn baan in de horeca (zo van dat doe ik wel even!) en ontdekte ik dat ik het heel erg leuk vond om daarmee bezig te zijn. Maar ik ontdekte ook dat er heel veel bij komt kijken. Van foto’s maken, teksten schrijven, bijhouden Social Media tot het inpakken van de pakketjes en natuurlijk het versturen, alles doe ik zelf. Maar alles vind ik ook leuk om te doen! 

Tekstschrijver? Wie had dat gedacht?

Begin dit jaar ben ik begonnen met de opleiding Online Marketing en deze heb ik ondertussen bijna afgerond. Toen ik de vacature bij de WEBJONGENS zag als tekstschrijver heb ik gesolliciteerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen want nu zit ik hier voor jullie deze blog te typen. Na mijn opleiding wil ik graag verder leren en me specialiseren op het gebied van tekst schrijven. 

Als ik terug denk aan vroeger op school vond ik het altijd wel leuk om werkstukken te maken en teksten te typen, maar dat ik uiteindelijk de kant van tekstschrijver op zou gaan had ik nooit gedacht. Zo zie je maar weer!

Naast het bezig zijn met de webshop ben ik ook vaak in het bos of op het strand te vinden. Lekker een stuk wandelen en uitwaaien. Maar een avondje ‘chillen’ op de bank met Netflix vind ik ook heerlijk.

Wat ik precies doe bij de WEBJONGENS?

Ik houd me vooral bezig met het schrijven van webteksten, nieuwsbrieven versturen en het posten van Social Media berichten. Dus kun jij wel een nieuwe pakkende tekst voor je site gebruiken of hulp bij het posten van Social Media berichten? Ik kan je helpen!

Andere artikelen