fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Toetsenbord zoekt creatieve schrijver!

Logo WEBJONGENS

Toetsenbord zoekt creatieve schrijver!

Wil jij werken bij het gezelligste webbureau van Texel en klanten helpen om hun online succes te vergroten? Bij WEBJONGENS zijn we per direct op zoek naar een content marketeer! Dus gaat jouw hart sneller kloppen van zoekmachines, nieuwsbrieven en social media en wil jij jouw kennis en ervaring inzetten voor de groei van onze klanten en die van ons? Lees dan even verder of maak meteen een afspraak voor een bakkie met Carst.

website_portfolio_item_thumbnail_creatieve_schrijver Toetsenbord zoekt creatieve schrijver! - WEBJONGENS
website_portfolio_item_thumbnail_creatieve_schrijver Toetsenbord zoekt creatieve schrijver! - WEBJONGENS

Jij bent…

Gek op content creëren en een wandelende encyclopedie op het gebied van SEO, social media en e-mailmarketing. Daarin krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om ons en onze klanten op voorsprong te zetten in de digitale wereld. Daarnaast ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en tussendoor kun je keihard mee lachen om de flauwe grappen van Carst. Want bij de Webjongens vinden we het belangrijk dat er naast het harde werken ook lol gemaakt wordt!

Lieke's ervaring:

"Toen ik net begon als content marketeer bij de Webjongens had ik nog niet heel veel ervaring. Gelukkig was er genoeg ruimte om me te ontwikkelen en Carst en Florian hebben zelfs een training voor mij betaald, zodat ik kon adverteren op Facebook en Instagram. De sfeer in het team is bovendien echt heel gezellig! Iedereen is lekker zichzelf en er worden grappen gemaakt en persoonlijke verhalen gedeeld. Ik heb het gevoel dat ik hier vrienden heb gemaakt en niet alleen collega's."

Lieke

Wat krijg je ervoor terug?

 • een inspirerende werkomgeving binnen een jong, ambitieus en gezellig team;
 • een dienstverband van 16-24 uur en een marktconform salaris;
 • een heerlijke werkplek met uitzicht op onze gloednieuwe moswand;
 • alles wat je nodig hebt om je werk te kunnen doen (dus ook een laptop van de zaak);
 • de ruimte om tijd te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, zodat jij gelukkiger wordt in je werk en je onze klanten nog beter kunt helpen;
 • goede koffie en af en toe een gezellige borrel.

Wat vragen we van jou?

 • een afgeronde opleiding in commerciële richting, communicatie of aantoonbare en relevante werkervaring;
 • strategisch en analytisch inzicht en dit kunnen vertalen naar concrete campagne voorstellen;
 • goed kunnen samenwerken, snel kunnen schakelen en helder communiceren;
 • commerciële instelling;
 • communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • ijzersterke woordgrappen (lachen om die van een ander mag ook);
 • en natuurlijk: een aanstekelijk enthousiasme!

Online partner op Texel

De Webjongens zijn experts in het maken van Joomla websites en we helpen onze klanten stap voor stap bij het vergroten van hun online succes. In onze visie is dat altijd een stuk maatwerk, waarbij het gaat om de ideale samenwerking tussen het ontwerp, de techniek én de content. Met een gespecialiseerd team werken we samen aan een klantgerichte oplossing, op een persoonlijke en transparante manier. 

Ben jij de content marketeer die wij zoeken?

Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor! Tijdens het gesprek met Carst kun je meer vertellen over je ervaring en motivatie.

Heb je vragen? Bel gerust naar 0222 - 315 514, stuur ons een berichtje via de chat, of trek je stoute schoenen aan en kom langs op ons kantoor in Den Burg.