fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Meet the team: Tijn

Logo WEBJONGENS

Meet the team: Tijn

Heb je die leuke bioscoopreclame van ons toevallig al voorbij zien komen? Die is gemaakt door onze Tijn: met zijn 17 jaar de jongste webjongen van ons team en een echt gezelligheidsdier!

Tijn_voor_in_het_artikel Tijn - WEBJONGENS
Tijn_voor_in_het_artikel Tijn - WEBJONGENS

Als Junior Webmaster houdt hij onder andere de websites van onze klanten up to date en op kantoor verwent hij ons regelmatig met zelfgebakken taarten en de delicatessen van Smakelijk & Meer. Best handig, zulke ouders! Maar ook al houdt Tijn af en toe best van lekker koken, hij is niet van plan om in hun voetsporen te treden. Hij is net een MBO opleiding Mediavormgever begonnen in Drachten en ziet zichzelf in de toekomst werken als Audio-Video Specialist. En daar kan hij als stagiair bij de Webjongens alvast een beginnetje mee maken!

We hebben Tijn voor het eerst ontmoet toen hij een paar jaar geleden voor zijn profielwerkstuk een website moest bouwen. Carst en Florian zagen meteen dat hij er feeling voor had en wat opviel was dat hij op zo’n jonge leeftijd al veel ondernomen had. Met Sinterklaas liep hij rond als Zwarte Piet en samen met zijn broer Aron runde hij op 15-jarige leeftijd Texel Kijken en Luisteren, waarbij ze voor evenementen op Texel zorgden voor livestreams. Een leuke opdracht vond Tijn de Ronde om Texel, waar hij met drie cameraploegen de windsurfers en catamaranzeilers filmde. De mensen thuis konden zo op Facebook en Youtube meekijken met het event. “Het leukste vond ik het opbouwen en het moment van de start, waar alles waar je aan hebt gewerkt samenkomt.” Maar de grootste opdracht was toch wel voor de Halve Marathon op Texel. Omdat zijn broer naar Hilversum was verhuisd heeft Tijn deze opdracht namelijk helemaal zelf uitgevoerd, inclusief de productie, de regie en het regelen van cameramannen. Als dat geen ondernemer is!

Iemand met zulke kwaliteiten konden wij natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan, en dus was Tijn hier altijd welkom wanneer hij in de toekomst op zoek zou zijn naar een bijbaan of een stage. En zo geschiedde! Inmiddels werkt hij hier al een jaar met veel plezier en we hopen natuurlijk dat ie nog heel veel taarten voor ons blijft bakken...

Waar je Tijn voor wakker kunt maken:

Een gezellige avond met vrienden of familie

Wat de juf vroeger over Tijn zei:

“Zijn oren gaan omhoog als hij lacht!”

Wat doe je bij de Webjongens?

Koffie zetten, de website up to date houden en landingspagina’s maken.

Andere artikelen