webjongens logo

Een boekingssysteem dat de actuele beschikbaarheid toont en waarin gasten online kunnen reserveren.

Embed op elke site Automatische e-mails Vanaf 10 euro Meertalig Mobile friendly Eigen verhuurmanager

Geschikt voor B&B of hotelkamers, chalet, camper, boot en vakantiehuis...

Er kan van alles verhuurd worden via het systeem van Webjongens/Verhuur. Of je per nacht of per periode wil verhuren... Onze flexibele software heeft voldoende opties en mogelijkheden, zonder dat het een complex systeem wordt.

We richten ons in de basis op de kleinere verhuurder die alles in eigen beheer wil én kan doen. Laat je verrassen door onze software en start vandaag nog. En het mooie is, het maakt niet uit hoe je website gemaakt is, Webjongens/Verhuur draait probleemloos binnen elk CMS-systeem.

Geschikt voor iedere website

Makkelijk te plaatsen door de toevoeging van een stukje code. Uiteraard in Joomla, maar ook in WordPress en andere CMS systemen.

Volledig zelf aan te passen naar jouw kleuren en huisstijl. Leverbaar in alle talen (standaard: Nederlands, Engels en Duits).

Bevestiging met eigen tekst en in eigen huisstijl

Stuur een bevestiging en betalingsbevestiging, volledig gepersonaliseerd en met een eigen persoonlijke tekst.

Laat je gasten weten dat je er zin in hebt of stuur ze een dag voor aankomst alvast enkele vakantietips door.

Online aanbetaling mogelijk

Voorkom teleurstellingen of no-shows en vraag om een aanbetaling. De transacties zijn te verwerken via onze betalingsprovider Mollie (voor o.a. iDEAL en Creditcard). Betaal alleen per geslaagde transactie tegen voordelige tarieven. Het tegoed staat de volgende werkdag al op je eigen rekening!

Zelf eigenaar van alle data

Niet afhankelijk van een externe partij die jouw data verzameld. Een reservering bij jouw die via Webjongens/Verhuur gemaakt wordt, is en blijft van jou! Wij doen niets met deze gegevens, nu niet, nooit niet...

Handig voor follow-up acties: bijvoorbeeld om achteraf een review te vragen, om rondom de Kerst een mailtje te sturen of een nieuwe ontwikkelingen te promoten.

Scherpe prijs per maand

We houden niet van addertjes onder het gras, daarom rekenen we alleen vaste maandelijkse kosten vanaf € 15,- excl. BTW. Dus geen kosten per reservering, wat stiekem wel erg kan oplopen!

En we doen niet moeilijk mocht je willen opzeggen, dan kan zonder opgave van reden elke maand weer...

Bekijk de highlights met onze video

Ben je toe aan een kijkje achter de schermen?

Hopelijk hebben we je een aardige indruk gegeven van de mogelijkheden van Webjongens/Verhuur. Wil je graag een kijkje nemen in de backend? We tonen je graag onze demo-omgeving!

Neem contact op via info@Webjongens.nl of bel naar 0222 - 315514, dan spreken we elkaar snel.

Bon Voyage!

Wil je meer weten en snel starten?

Heb je als verhuurder interesse in onze online reserveringstool? 

Vul dan het formulier in en wij nemen contact me je op.