fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Een website laten maken

Image

Je website, de digitale entree van je bedrijf

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Het is de digitale toegang tot je bedrijf. Een eerste kennismaking van jouw potentiële klant of opdrachtgever met jouw onderneming. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Dus zorgen wij ervoor dat jij goed scoort. We inventariseren je wensen en gaan aan de slag.

Joomla open-source website

Webjongens zijn gespecialiseerd in Joomla-websites

Joomla is een content management systeem (CMS) dat gebruikers veel gemak biedt. Je kunt er grote en kleine websites en sterke online toepassingen mee bouwen. In Joomla kun je websites makkelijk uitbreiden met een webshop, fotogalerij, online reserveringssysteem, forum, online ticketsysteem, online bestelservice, poll of agenda. Zo bouwen we je website uit tot een krachtig marketingtool. Ben je fan van Wordpress? Ook dan kun je bij de Webjongens terecht. We hebben voldoende kennis en knowhow om ook in dit CMS een mooie nieuwe site voor je te bouwen.

Website optimalisatie

Is je website slecht vindbaar in Google of andere zoekmachines?

En is het lastig voor bezoekers om door je site te navigeren? Kortom, doen je bezoekers niet wat jij graag wilt dat ze doen (product/dienst kopen, afspraak maken), dan is het tijd voor website optimalisatie. Webjongens gaat voor je kijken of de content (tekst en foto’s), gebruiksvriendelijkheid, reputatie (wat vinden bezoekers van je site) en techniek van je website wel in orde zijn. Of wat er aan verbeterd kan worden. Soms kunnen kleine ingrepen al een groot verschil maken.

Voordelen

Een website bij de Webjongens

Dit zijn de voordelen

Waarom zou je een website laten bouwen of optimaliseren door de Webjongens? Omdat je wilt profiteren van de voordelen! Wij hebben maar één missie: toffe websites bouwen voor onze klanten. Jou digitaal ontzorgen. We begeleiden je van idee tot oplevering. En ook daarna kun je blijven rekenen op onze betrokkenheid en ondersteuning.

1

Klantgericht

We vertalen jouw wensen naar een functionele website. We denken mee, handelen proactief en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt.
2

Betrouwbaar

Afspraak=afspraak. En daar houden we ons aan. We leveren een goed, stabiel product en bij storingen of problemen kun je erop rekenen dat we er alles aan doen om het snel op te lossen.
3

Duidelijk

Onze bedrijfsvoering is helder en we houden van duidelijke afspraken. Onze tarieven zijn transparant. Je weet precies waar je voor betaalt.

Kies voor kwaliteit

Ontwerp, content, techniek en functionaliteit zijn in onze websites op elkaar afgestemd. En dat houdt in dat we je het liefst alles uit handen nemen. We bouwen, schrijven en ontwerpen je website. Dan kun je er zeker van zijn dat het goed en professioneel gebeurt. De tijd dat je buurjongen best je website kon bouwen en je nichtje wel een leuke tekst kon maken, is voorgoed voorbij. Wil jij vindbaar zijn in Google, dan moet alles kloppen. En daar zorgen wij voor. Kwaliteit is leidend.

Inspiratie opdoen

Een nieuwe website laat je niet elk jaar maken. Bedenk vooraf wat je zou willen. Ga op de stoel van je klant zitten en kijk met zijn ogen naar een website. Samen met jou vertalen we je wensen naar een functionele website. Hier vind je onze laatst opgeleverde websites.

Uitgelicht