fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Webshop & e-commerce

Image

Meer omzet met een goede webshop

Je onlinebedrijf is verantwoordelijk voor een deel van je omzet. Bij veel bedrijven wordt het online-aandeel steeds groter en de aansluiting offline/online steeds belangrijker. Een goede webshop levert omzet op. Wij helpen je verder. Met het (uit)bouwen van je online shop, de integratie met je website en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan veilige betaalsystemen, voorraadbeheer en koppeling met je boekhoudsoftware. Hoeft het allemaal niet zo uitgebreid? Dan houden we het simpel en overzichtelijk. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, passen we de website aan jouw wensen aan.

E-commerce

Start met een eigen webshop

Wat houdt e-commerce in? E-commerce is de verzamelnaam voor alle vormen van commerciële handel en verkoop via internet. Webshops vallen daar ook onder. Daarnaast zijn er andere tools en technieken die je online verkoop kunnen vergroten. Webjongens hebben een aantal e-commerce tools voor je beschikbaar.

Online orderen

Bestelsysteem voor afhalen en bezorgen

Wil jij je klanten online gerechten en maaltijden laten bestellen die worden thuisbezorgd of afgehaald? De Webjongens helpen je om dat soepel te regelen. Met een efficiënt online bestelmenu dat wordt gekoppeld aan je eigen website. Zonder verlies van commissie aan grote spelers als Thuisbezorgd.nl.

E-tickets & online reserveren

Tickets voor evenementen en musea

Het werken met reserveringen heeft flink wat voordelen. Je weet wanneer en hoeveel bezoekers er komen en als je met online tickets werkt, is er vooraf betaald. Ook voor restaurants biedt online reserveren veel voordelen. De Webjongens kunnen dat snel en betaalbaar voor je regelen.

Beschikbaarheid en reserveren

Online boeken via je eigen site

Ben jij logiesverstrekker? Dan hebben wij een goede en betrouwbare boekingsmodule voor jou. De Webjongens hebben een online reserveringssysteem ontwikkeld voor kleine en middelgrote verhuurd. Daarmee kun je per periode of per nacht verhuren. En eenvoudig te integreren in elke Joomla of Wordpress website.

360◦ Fotografie voor Google

Bedrijfspresentatie met 360-graden foto's

Je kunt direct al de aandacht op je bedrijf vestigen door een goede fotopresentatie in de Google-zoekresultaten. Rechts naast de zoekresultaten in Google (Streetview) staat jouw bedrijf al vermeld als er is gezocht op je bedrijfsnaam. Zorg voor goede foto’s! Webjongens is als enige bedrijf op Texel Google gecertificeerd voor het aanleveren van 360◦ foto’s bij Google van jouw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.

Weet wie je gasten zijn

Coronaproof je gasten registreren

Heel handig in deze tijd: een snelle en eenvoudige gastregistratie. Wij hebben een online toepassing voor je. Simpel in gebruik, personaliseerbaar, veilig en makkelijk. Geschikt voor iedereen (horeca)bedrijf dat zijn gasten of bezoekers een gezondheidscheck laat doen. Wil je deze tool commercieel inzetten? Je kunt de vragen zelf aanpassen en bijvoorbeeld een aanbieding toevoegen.

Voordelen

Waarom je webshop en e-commerce via Webjongens?

Omdat wij je digitaal kunnen ontzorgen.

Webjongens inschakelen voor je marketing, heeft voordelen. Een groot voordeel is (meestal) dat je ons al kent. Wij hebben je website gebouwd en je weet al hoe wij werken.

1

1+1=3

Wij kunnen snel een webapp of e-commerce toepassing in je website integreren.
2

Je hebt een one-stop-shop

Eén bureau voor al je marketingzaken.
3

Alles

in je eigen huisstijl en overzichtelijk op 1 factuur.

Hoe werkt dat dan?

Nieuwsgierig naar een van die handig webapps die hier boven staan? Bekijk de demo.

Uitgelicht