webjongens logo

Slider

Wijzigingen voor onze klanten in 2020

Web-jongens (de, bedrijfsnaam)

1. Jongens die een unieke, eigen site voor je maken. Precies zoals jij dat voor ogen hebt.

2. Mensen die je helpen met alles rondom het world wide web.

01

Webjongens in Den Burg

Vanaf 1 januari staat de koffie klaar op Emmalaan 66A in Den Burg. Het kantoor is in de linkervleugel van het VVV kantoor van Texel. Daar zullen we samen met de collega's van Zilte Zaken werken aan allerlei mooie projecten.

Deze samenwerking is ook niet toevallig. al vele jaren werken we nauw samen. De Webjongens uiteraard voor het online deel, Zilte Zaken is meer gespecialiseerd in content en offline creaties.

Voor meer informatie kijk op: www.Webjongens.nl/verhuizing
02

Administratie

Om bestaande abonnementen zoals domeinnamen en hosting zelf te beheren was het voorheen altijd mogelijk om in te loggen via www.Webjongens.nl/administratie

Omdat wij overstappen op een nieuw facturatie en boekhoud systeem is het tijdelijk niet meer mogelijk om zelf nieuwe domeinnamen aan te vragen en bestaande abonnementen bij ons zelf te beheren.

Dus mocht je wijzigingen hebben of iets willen opzeggen mail ons dan gewoon even via info@Webjongens.nl of bel naar: 0222 315 514.
03

Project beheer / strippenkaart

Het was altijd mogelijk om de voortgang van lopende projecten en klussen bij ons te volgen via www.Webjongens.nl/projecten
Ook kon je daar inzicht krijgen hoeveel strippen voor werkzaamheden je nog bij ons open had staan en voor welke werkzaamheden wij strippen voor jou hebben gebruikt.

Per 1 januari 2020 stappen wij over op een nieuw facturatie systeem en zal het voorlopig niet meer mogelijk zijn om zelf bovenstaande dingen te bekijken. De verwachting is dat er wel weer een plek zal komen waar je als klant zelf kunt inloggen om bepaalde administratieve zaken bij ons zelf te beheren en te regelen.