fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Contentcreatie

Logo WEBJONGENS

Contentcreatie

Online zichtbaarheid vergroten? Lees verder!

Teksten en beelden die spreken

Of je website, social media of nieuwsbrief tot de verbeelding spreekt is niet alleen afhankelijk van de techniek of het design. Uiteindelijk gaat het ook om het kunnen vinden van de informatie. Zowel in Google maar ook voor bezoekers die al op je website scrollen. Zit het onlogisch in elkaar, te langdradige teksten, geen passend beeld? Grote kans dat je door je potentiële klanten al niet echt serieus genomen wordt. Immers, je krijgt maar een paar seconden de kans om je verhaal te doen.

Tekst voor online

We schrijven al je webteksten

Met een SEO-analyse als nul meting, schrijven we graag krachtige teksten. Leesbaar voor zowel Google als je bezoeker. Of het om technische, wervende of marketing teksten gaat, onze copywriters zijn van alle markten thuis.

Naast webteksten kunnen we ook je blogs en nieuwsbrieven van inhoud voorzien en zijn we ook niet te beroerd om op social media passende posts te plaatsen.

Fotografie

Beelden maken de site 

Plaatjes kijken is het eerste wat bezoekers op je site komen doen. Dan kun je maar beter zorgen dat het mooie beelden zijn. Onze fotograaf maakt met alle plezier portretfoto's voor je Over ons pagina, maar legt ook je vakantiewoning op de gevoelige plaat vast.

Ons team werkt samen aan projecten zodat fotograaf en designer gezamenlijk overleggen over welke beelden nodig zijn voor de website. En uiteraard zorgen we ook voor een goede nabewerking en aanlevering.

Bedrijfsvideo's

Video en animatie

Met bewegend beeld kan je je boodschap nog beter overbrengen. De attentiewaarde van je bezoekers is vele malen groter dan met alleen foto's. Een mooie manier om jezelf of je bedrijf te presenteren dus.

Onze professionele cameraman en editor maakt van elke video weer een plaatje. Daarbij zijn animaties ook geen enkel probleem. Hiermee heb je nog meer opties om je bezoekers te bereiken.

Ik wil mijn online succes vergroten!

Voordelen

Content laten maken door de Webjongens

Dit zijn de voordelen

Alle expertise om kwalitatief goede content te maken is in huis. Als team kunnen we daarnaast elkaar goed scherp houden en zijn de lijntjes kort. Het online bureau voor al je teksten, foto's en video's.

1

Expertise

Onze teamleden werken elk op hun eigen expertise. De nadruk ligt op het online en digitaal gebruik. We kijken verder dan ons neus lang is en kunnen content op maat leveren.
2

Alles onder één dak

We designen en bouwen niet alleen je website, we zorgen dus ook voor de inhoud. Als spil in het verhaal kijkt onze online marketeer ook mee om het bereik zo groot mogelijk te houden
3

Geen 13 in een dozijn

We zijn er niet om te 'knippen en te plakken'. Jouw project krijgt de aandacht die het verdient, we vliegen alle projecten aan met nieuwe energie. Kortom: elke site is uniek!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uitgelicht

Rekenmaatje - Regelmaatje

In opdracht van Regelmaatje werkten we ons eigen ontwerp uit in een responsive website, met Joomla als CMS-systeem. Opgebouwd in Pagebuilder, waardoor het beheer van de site super simpel is.