fbpx
No module Published on Offcanvas position
Webjongens, webdesign vanaf Texel

Maak kennis met Webjongens (m/v)

De Webjongens helpen je graag bij het digitaal ontzorgen bij het maken van je website. In onze visie is dat altijd een stuk maatwerk, waarbij het gaat om de ideale samenwerking tussen het ontwerp, de techniek als de content.

In ons team werken we samen aan een klantgerichte oplossing. Vanuit onze expertise en transparante benadering nemen we je mee op weg naar je nieuwe website.

Image

Wie zijn de WEBJONGENS

& hoe werken we?

Surf met ons mee door onze werkwijze!

Image
1
1
Image
Image

Een goede voorbereiding is het halve werk

Carst

- Planning & strategie - Eigenaar -

Een eerste gesprek voor een nieuw project of het doornemen van extra mogelijkheden van een bestaande website. Grote kans dat je met Carst een kop koffie gaat drinken. Verder zorgt hij ervoor dat de administratie op orde is en wordt de planning door Carst in de gaten gehouden.

Image

Uitgebreide offerte en projectplan

Image

We maken naar aanleiding van het gesprek een uitgebreid voorstel. We nemen daarin alle wensen en eisen mee en zullen ook een sitemap maken. Daarin kan je in grote lijnen terugzien welke pagina's we meenemen, maar ook wat er op die pagina's aan informatie bedacht is.

Image

Content & SEO

Met Lieke

- SEO Expert -

Voordat we starten met het ontwerp van de website, is het lekker om de content alvast te hebben. Dan gaat het om bijvoorbeeld foto's en teksten.

Lieke is als SEO en marketing medewerker het aanspreekpunt als het gaat om content. Maar sommige projecten hebben meer expertise nodig! Daarom werken we graag samen met onze preferred partners.

Image
Image
Image
3
4
Image
Image

Ontwerp van de website

Met Coen

- De creatieve geest -

Het eerste dat een bezoeker zal zien van je nieuwe site is het ontwerp. Dit moet dus kloppen, want alleen dan zal men met plezier de rest van de website gaan bekijken.

Als webdesigner weet Coen als geen ander waar je rekening mee moet houden als het gaat om een goed, responsive ontwerp. Elke site wordt weer anders, ook dit gedeelte is dus maatwerk.

Image

Techniek

Met Florian of Lisa

- Dedicated Developers -

Het technische gedeelte van het website bouwen ligt in de handen van ons technisch duo: Florian (mede-eigenaar) en Lisa werken het ontwerp uit, vrijwel altijd met Joomla als CMS-systeem.

Maatwerk oplossingen zijn mogelijk, met de medewerking van enkele van onze vaste partners.

Image
Image
Image
Image
5

Puntjes op de i

Image

Hoe goed je je website ook hebt uitgedacht, gedurende het proces van ontwerpen en bouwen ontkom je er haast niet aan dat je toch nog een wijziging hebt. Of dat in het design zit of bepaalde functionaliteit, voor het online gaan van de website zullen we de puntjes op de i samen verwerken.

Elke site die online gaat ondergaat een grondige checklist, zodat we zonder noemenswaardige problemen je website live kunnen zetten.

Image
7
Image
Image

Zelf aan de slag met persoonlijke begeleiding

Met Rachel

- Als jij het maar snapt -

We juichen het van harte toe als je besluit zelf de website up-to-date te houden. En we zullen je op dat moment niet laten zwemmen. Rachel komt een persoonlijke training geven of maakt een uitgebreide instructievideo, zodat je goed voorbereid aan de slag kan.

Image

Tijd voor een feestje

Gefeliciteerd!

Het is zover, na weken intensief met de website bezig te zijn geweest, is 'ie dan eindelijk live! Niet een eindpunt wat ons betreft, maar het begin van een mooie samenwerking. Als team van Webjongens blijven we graag in contact met de klant.

Image
Image

Technisch onderhoud

Met Tijn

- Hij kan alles -

Hij heeft veel affiniteit met design en techniek. Geen technische uitdaging is hem te groot. Maar ook als er snel even iets aangepast moet worden op een website dan weet hij zijn weg goed te vinden. Verder is Tijn verantwoordelijk om alle Joomla sites up-to date te houden.

Image
Image

Partners

Image

Zilte Zaken

Kantoorgenoot en offline partner

Image

Tekstbureau Texel

Communicatie en marketing

Image

Maverick Translations

Vertaalbureau