fbpx
No module Published on Offcanvas position

benieuwd hoe wij werken?

Webjongens, webdesign vanaf Texel

Jouw online partner op Texel!

De Webjongens zijn experts in het maken van Joomla websites en helpen je stap voor stap bij het vergroten van jouw online succes. In onze visie is dat altijd een stuk maatwerk, waarbij het gaat om de ideale samenwerking tussen het ontwerp, de techniek én de content.

Met een gespecialiseerd team werken we samen aan een klantgerichte oplossing, op een persoonlijke en transparante manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? We nodigen je graag uit voor een bakkie op ons kantoor in Den Burg!

Image

Wie zijn de WEBJONGENS

& hoe werken we?

Surf met ons mee door onze werkwijze!

Image
1
1
Image
Image
Image

Een goede voorbereiding is het halve werk

Met Carst en Annemiek

- Planning & strategie -

Een eerste gesprek voor een nieuw project of het doornemen van extra mogelijkheden van je huidige website? Grote kans dat je Annemiek aan de lijn krijgt om je vragen te beantwoorden. Of om een afspraak met Carst te maken om een kop koffie te drinken! Hij denkt stap voor stap met je mee in een passende strategie en zorgt voor een strakke planning.

Image

Uitgebreide offerte en projectplan

Image

Naar aanleiding van het gesprek maakt Carst een uitgebreid en transparant voorstel. We nemen daarin al je wensen en eisen mee en na goedkeuring nodigen we je uit voor de live kick-off bij op ons kantoor in Den Burg. Hierin maak je kennis met het projectteam en bespreken we uitgebreid de planning.

Image

Content & SEO

Met Hugo, Julia, Rachel & Heidi

- Tekst & Beeld -

Voordat we starten met het ontwerp van de website heb je goede teksten en visuals nodig. Julia is als SEO en marketingmedewerker jouw aanspreekpunt als het gaat om converterende teksten, waardoor je ook nog eens beter vindbaar bent in zoekmachines. De professionele foto’s en video’s laten we aan Hugo over!

Image
Image
Image
Image
3
4
Image
Image
Image

Ontwerp van de website

Met Coen & Hugo

- Creatieve geesten -

Onze webdesigners Coen & Hugo weten als geen ander hoe ze de identiteit van jouw bedrijf in een website verwerken en waar je rekening mee moet houden als het gaat om een goed, responsive en persoonlijk ontwerp. Bezoekers moeten snel en gemakkelijk door de website kunnen navigeren, maar bovenal moeten ze doen wat jij voor ogen hebt. Daar zorgen deze Webjongens voor!

Image

Techniek

Met Florian, Lisa, Joël, Peter en Peter

- Front-end Developers -

Als Joomla-experts zorgen Florian, Peter en Lisa voor een feilloze technische uitwerking van het design van Coen. Zij bouwen jouw website of webshop op maat, waar nodig met hulp van onze vaste partners. Samen zorgen we ervoor dat je website er niet alleen goed uit ziet, maar ook nog optimaal werkt.

Als codeklopper is Peter als geen ander in staat om met zijn expertise maatwerk oplossingen te realiseren.

Image
Image
Image
Image
Image
5

Puntjes op de i

Image

Hoe goed je je website ook hebt uitgedacht, gedurende het proces van ontwerpen en bouwen ontkom je er haast niet aan dat je toch nog een wijziging hebt. Of dat nu in het design zit of in een bepaalde functionaliteit, vóór je website online gaat zullen we de puntjes op de i samen verwerken. Daarom gebruiken we een grondige checklist, zodat we zonder noemenswaardige problemen je website live kunnen zetten.

Image
7
Image
Image
Image

En dan... Communicatie!

Met Julia en Hugo

- Aan de slag met marketing -

Yes, je website is live! Maar daarmee bereik je nog niet meteen jouw doelgroep. Om je online zichtbaarheid te vergroten kun je verschillende kanalen inzetten: social media, nieuwsbrieven, blogartikelen en advertenties. Julia helpt je bij de juiste strategie om jouw online succes te vergroten.

Image

Tijd voor een feestje

Gefeliciteerd!

Het is zover, na weken intensief met de website bezig te zijn geweest, is 'ie dan eindelijk live! Niet een eindpunt wat ons betreft, maar het begin van een mooie samenwerking. We blijven namelijk graag met je in contact en zijn er voor je op de momenten dat je ons nodig hebt. Zelfs in het weekend als het moet!

Image
Image

Technisch onderhoud

Met Lisa en Joël

- De alleskunners -

Ze hebben veel affiniteit met techniek en geen uitdaging is ze te groot. Maar ook als er snel even iets aangepast moet worden op een website dan weten Lisa en Joël hun weg goed te vinden. Verder zijn ze ervoor verantwoordelijk om jouw Joomla website up-to date te houden.

Image
Image
Image
9