fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Hosting & Domeinregistratie

Logo WEBJONGENS

Hosting & Domeinregistratie

Image

E-mail hosting, webhosting en domeinregistratie

Hosting betekent het onderbrengen van je website en/of mail op een webserver. Alle inhoud van je website en mails wordt daar opgeslagen en opgeroepen zodra iemand je mailt of jouw website bezoekt. Het is belangrijk dat dit veilig en snel gebeurt, want je wil niet dat er misbruik van jouw data wordt gemaakt. Webjongens biedt professionele hosting aan: veilig, snel en goed, zodat je site en mail soepel werken, goed bereikbaar zijn en goed vindbaar.

Maak direct een afspraak voor de mogelijkheden!

Domeinnaam vastleggen

Domein vanaf 10 euro per jaar

Heb je een naam bedacht voor je bedrijf of een nieuwe bedrijfsactiviteit? Leg die dan zo snel mogelijk vast! Dan weet je zeker dat iemand anders die domeinnaam niet meer kan claimen. Het registreren van een domeinnaam is eenvoudig en kun je zelf doen via onze website. Met onze domeinnaamchecker kun je snel controleren of de door jouw bedachte naam al op internet in gebruik is. Zo niet, dan leg je hem direct vast. Vind je het lastig om zelf te doen? Dan doen wij het voor je.

E-mail hosting en webhosting

Snelle én veilige hosting

Afhankelijk van jouw wensen hebben wij het passende hostingpakket voor jou. Webjongens hebben verschillende hoogwaardige servers in beheer. We werken uitsluitend met snelle SSD-schijven en al onze systemen worden 24 uur per dag gemonitord door onze professionele Nederlandse hostingpartners. Mocht er iets misgaan, dan kunnen we direct ingrijpen.

Is je domein nog beschikbaar?

Voordelen

De Webjongens
als hostingprovider

De voordelen op een rij:

Naast een snelle en veilige website, wil je ook kunnen rekenen op de beste support wanneer je het nodig hebt. Bij de Webjongens zijn we goed bereikbaar en kunnen we je ook helpen bij het bouwen van een website of het vergroten van jouw online succes.

1

Veiligheid voor alles.

We werken met SSL-certificaten. Dat houdt in dat er een beveiligde laag is tussen de server en de zoekmachines, waardoor je gegevens goed worden beveiligd. Via het https-protocol wordt de informatie versleuteld doorgegeven. Daardoor kunnen bezoekers je website veilig bekijken, zonder het risico dat er ongewenste partijen meekijken of ‘inbreken’.
2

Snelle helpdesk.

Storing is natuurlijk altijd mogelijk. Maar dat is het wel belangrijk dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Doordat onze systemen 24/7 gemonitord worden, zijn storingen snel bekend en worden die zo snel mogelijk opgelost. Wij zijn jouw aanspreekpunt. En zoals je misschien al weet: Webjongens zijn bijna altijd beschikbaar. Zelfs op de meest onmogelijke tijden.
3

Eén aanspreekpunt.

Hoe makkelijk is het als je voor alle zaken rondom je website en online marketing terecht kunt bij een partij. De Webjongens kunnen alles voor je regelen, zodat je één aanspreekpunt hebt voor alles.

Online zichtbaarheid vergroten?

Naast domeinregistratie en hosting bieden we ook online marketingdiensten aan om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Denk aan e-mailmarketing, social media management, SEO en SEA. Afhankelijk van je bedrijfsactiviteiten kan het daarnaast nodig zijn om extra maatregelen te nemen voor een veilige en snelle bedrijfsvoering. 

Mailings/nieuwsbrieven versturen
Klanten snel en voordelig op de hoogte houden

Het lijkt zo simpel: je zet alle adressen in Outlook en je verstuurt een mailing of nieuwsbrief naar je klanten. NEE, niet doen! Grote kans dat je IP-adres op een zogeheten blacklist komt te staan, waardoor je geen e-mail meer kunt versturen naar e-mailproviders die deze blacklist gebruiken.

Gelukkig zijn er manieren waarop dat wel goed en veilig kan. De Webjongens werken met externe SMTP-servers voor het versturen van nieuwsbrieven, transactiemails en mailings. Deze servers zijn geoptimaliseerd voor het versturen van grote aantallen mails. Na verzending kun je precies zien bij welke adres je mail is afgeleverd en of die is geopend. Lees hier meer over nieuwsbrieven en e-mailmarketing.

Technisch onderhoud Joomla
Technisch onderhoud Joomla

Net zoals je auto onderhoud nodig heeft, geldt dat ook voor je website. Joomla moet regelmatig geüpdatet worden. Dat hangt samen met bijvoorbeeld verbeterde veiligheid, nieuw toepassingen, verbeteringen. Wij namen je die zorg uit handen als je een Joomla-onderhoudscontract afsluit. Voor een vaste prijs installeren we updates en houden we je website in de gaten.

Professioneel spamfilter
Niemand houdt van die irritante berichtjes in z'n inbox

Krijg je veel spam in je mailbox? Dat kan. Ondanks de standaard spamfilters die wij al leveren op onze hostingdiensten. Mogelijk is voor jou een professioneel spamfilter de oplossing.

Back-upservice
Extra zekerheid - iedereen maakt wel een keer een foutje...

Overweeg je over te stappen naar de Webjongens? Of wil je geen enkel risico lopen dat er iets gebeurt met je online data? Maak dan gebruik van onze back-upservice, waarmee we snel en goed back-ups van je website kunnen maken en terugplaatsen.

Mailings/nieuwsbrieven versturen
Technisch onderhoud Joomla
Professioneel spamfilter
Back-upservice

Uitgelicht

Ferien auf Texel

Ferien auf Texel

Auf Deutsch

Texel is al jaren populair onder Duitse gasten. Verhuurbureau Texelduinen ziet potentie en pakt het grondig aan. Webjongens ontwikkelde een aparte site voor deze doelgroep. Duitse domeinnaam, uitsluitend Duitse teksten en gerichte…