fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Joomla Webshop

Logo WEBJONGENS

Joomla Webshop

Joomla webshop laten maken? Lees verder voor de mogelijkheden!

Joomla webshop laten bouwen? Goed idee!

Er zijn bijna meer webshops dan fysieke winkels in Nederland en dat is niet zo gek. Online kun je namelijk veel meer omzetten, mits je natuurlijk een goede webshop hebt. Daar komt een hoop bij kijken, zoals de integratie met je website, veilige betaalsystemen, voorraadbeheer en een koppeling met je boekhoudsoftware. Wij zijn experts op dit gebied en regelen het graag voor je! Hoeft het allemaal niet zo uitgebreid? Dan houden we het simpel en overzichtelijk. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, passen we de website aan jouw wensen aan. Ben je fan van Wordpress? Ook dan kun je bij de Webjongens terecht. We hebben voldoende kennis en knowhow om ook in dit CMS een mooie webshop voor je te bouwen.

Online producten verkopen

Online producten verkopen

Heb je een kledingwinkel of wil je andere producten online verkopen om jouw omzet te verhogen? Wij maken graag een website voor je met een ingebouwde webshop! Hier kunnen klanten gemakkelijk jouw producten bekijken en eventueel direct afrekenen. 

Online bestelsysteem horeca

Online bestelsysteem horeca

Online bestellingen faciliteren? De Webjongens helpen je om dat soepel te regelen. Met een efficiënt online bestelmenu dat wordt gekoppeld aan je eigen website, kunnen gasten zowel gerechten afhalen als thuis laten bezorgen. Zonder verlies van commissie aan grote spelers als Thuisbezorgd.nl.

Ticketsysteem

Ticketsysteem en online reserveren

Vooraf reserveren en tickets kopen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Je kunt namelijk veel tijd besparen, je omzet groeit, en je weet precies wanneer en hoeveel bezoekers er komen. Ideaal voor evenementen, musea en restaurants!

Voordelen

Waarom een Joomla webshop via de Webjongens?

Online verkopen zonder zorgen

Wij zijn experts in het maken van Joomla sites en helpen je graag bij een het vergroten van jouw online succes. Of het nou gaat om maatwerk of een wat eenvoudigere website, wij regelen het voor je. Bovendien staan we zowel vóór als na de lancering van je website altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. En je mag altijd komen binnenlopen!

1

Joomla experts

Wij zijn experts in het bouwen van Joomla websites en je kunt daarom altijd rekenen op een goed-werkende webshop!
2

Eén aanspreekpunt

Voor nóg meer online succes bieden we naast het bouwen van een Joomla webshop ook online marketingdiensten aan.
3

Overzichtelijk en transparant

Wij zorgen voor een webshop in je eigen huisstijl en je krijgt alle kosten overzichtelijk op één factuur.

Wat kost een webshop?

Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen en de grootte van jouw webshop. Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Uitgelicht

Tesselse Duynen

Kom tot rust in de Tesselse Duynen

Wind door je haren, voeten in het zand en lekker genieten op Texel. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Boek dan bij Tesselse Duynen een superfijn vakantieverblijf. Dat gaat eenvoudig en snel via de nieuwe…