fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Onderhoud van je website via de strippenkaart

Logo WEBJONGENS

Onderhoud van je website via de strippenkaart

Wil je iets aan je website laten aanpassen? Heb je ondersteuning nodig bij het instellen van de mail? Of wil je dat we een nieuwsbrief voor je versturen? Het zijn zomaar wat zaken die sporadisch na de oplevering van een website gedaan kunnen worden. Kom je er zelf niet uit of aan toe? Laat het dan uitvoeren door de Webjongens.

Onderhoud van je website via de strippenkaart
Onderhoud van je website via de strippenkaart

Hoe werkt de strippenkaart?

Als je ons aan het werk zet, zullen we deze tijd verrekenen via de strippenkaart: 1 strip is 15 minuten. En hoe meer strippen je afneemt, hoe hoger de korting op het uurtarief is. Door met de strippenkaart te werken voorkomen we dat je voor elke 'kleinigheid' een factuur toegestuurd krijgt. Dat bespaart ons allebei weer wat administratie.

Strippen zijn onbeperkt geldig en worden alleen aangevuld wanneer dit nodig is. Uiteraard kijken we goed naar de prognose. Ben je een grootverbruiker, dan passen we hier het aanpassen van het saldo op aan.

De tijd die we voor je aan het werk zijn geweest wordt keurig bijgehouden in onze administratie. Mocht je een specificatie willen inzien, geef ons dan gerust een seintje of je logt in op je eigen omgeving via www.webjongens.nl/administratie.

In het kort:

  • 1 strip is 15 minuten werk
  • Aantal toe te voegen strippen naar rato van te verwachten werkzaamheden
  • Hoe meer strippen hoe hoger de korting
  • Ongebruikte strippen blijven onbeperkt geldig
  • Strippen worden direct verwerkt en zijn terug te zien in onze online administratie
  • Je ontvangt een e-mailnotificatie van de mutaties

Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Andere artikelen