fbpx
No module Published on Offcanvas position

Maak kennis met
team Webjongens

Image

Carst Komdeur

Strategie en projectmanagement

Mede-eigenaar van WEBJONGENS en sinds 2006 internetondernemer.  Houdt zich vooral bezig met de planning en administratie. Onderhoudt de contacten met opdrachtgevers en zorgt dat de administratie op orde is.

Carst ziet overal kansen, dus een prima sparringspartner.

Image

Coen Slot

Webdesigner

Sinds jaar en dag de vaste ontwerper bij WEBJONGENS. Stelt zich tot doel om elke website een uniek en eigen karakter mee te geven, geen opdracht is hetzelfde.

Wil je iets unieks? Laat Coen z'n gang maar gaan.

Image

Florian Julius

Front-end developer

Mede-eigenaar van WEBJONGENS. Ontwikkelt de technische kant van de website en stuurt het team aan. Ziet uitdaging in elke nieuwe site om hem technisch zo optimaal mogelijk uit te werken.

Meedenken met het project geeft Florian extra motivatie.

Image

Giovanni Coevert

Junior developer | helpdesk

Gio is na een snuffelstage blijven plakken. Hij neemt veel content management zaken voor z'n rekening maar heeft ook oog voor design. Zo bouwt hij ook veel e-mailnieuwsbrieven voor onze opdrachtgevers.

Leergierig als hij is, ziet hij overal een leuke uitdaging in.

Image

Hugo van Noorden

Designer | Fotografie en video

Hugo is op en top grafisch vormgever en maakt daarnaast ook vette video's en animaties. Ook maakt hij de foto's bij onze projecten en vindt hij het leuk om op social media de beelden te verzorgen.

Hugo gruwelt van eentonig, dus verwacht niets hetzelfde van zijn hand.

Image

Joël van Sandijk

Stagiair Developer

Onze stagiair Joël is tweedejaars Software Developer/Programmeur aan ROC Kop van Noord-Holland in Schagen. Bij ons richt hij zich op techniek achter onze websites.

Joël fanatiek gamer dus voor een potje Escape from Tarkov kun je hem altijd wakker maken.

Image

Julia van der Velde

Content & online marketeer

Voor een unieke marketing strategie en online profilering ga je koffie drinken met Julia. Of dat nou gaat om je sociale media, webteksten of Google prestaties. Content die aansluit bij jouw bedrijf én goed scoort is haar uitdaging!

Oh, en de planten op haar bureau in leven houden…

Image

Lisa Beerling

Front-end developer

Als junior gestart bij WEBJONGENS en intussen goed thuis binnen Joomla en het maken van templates. Lisa werkt de websites technisch uit en ondersteunt ook bij supportvragen.

Lisa kan als geen ander uitleg geven over het beheer van de website.

Image

Louise van der Sluis

Content marketeer

Louise is al jaren verbonden aan WEBJONGENS en schrijft onder andere teksten voor web en nieuwbrieven. Ook bepaalt ze samen met de klant de sitemap en indeling van de websites.

Of je een technische of wervende tekst nodig hebt, Louise schrijft het voor je.

Image

Luna Dral

Content & online marketeer

Naast het schrijven van webteksen is Luna vooral bezig met SEO-analyses en het optimaliseren van websites voor een betere positie in Google. Samen met de opdrachtgever haalt ze zo het onderste uit de kan om online goed te scoren.

Een tekst die goed scoort én leesbaar is, dat is de uitdaging van Luna.

Image

Peter Slotboom

Fullstack developer

Peter heeft jarenlange ervaring in Joomla development en kent voor alle 'problemen' wel een passende oplossing. Naast het ondersteunen van het development team werkt Peter ook aan custom opdrachten om maatwerk oplossingen te realiseren.

Voor Peter is het geen probleem om complexe zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Image

Vacature

Jij ook hier?

Denk je dat je goed in dit team zou passen? Of we nu wel of niet een vacature hebben, je kan natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Stuur een mail naar: carst@webjongens.nl en misschien doen we binnenkort een kop koffie.