fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Tickets verkopen mét koppeling VVV Texel

Logo WEBJONGENS

Tickets verkopen mét koppeling VVV Texel

Maak online tickets verkopen nog makkelijker

Met weinig moeite een veel groter publiek bereiken voor de online verkoop van je tickets en entreekaartjes, dat is mogelijk dankzij de koppeling van onze ticketsoftware met het platform Travelbase van VVV Texel.

Tickets verkopen mét koppeling VVV TexelTickets verkopen mét koppeling VVV Texel
Tickets verkopen mét koppeling VVV TexelTickets verkopen mét koppeling VVV Texel

Samenwerking met VVV Texel

Een tijdje geleden zijn wij samen met VVV Texel aan de slag gegaan met het synchroniseren van onze ticketsystemen. Hierbij is ons ticketplatform gekoppeld aan Travelbase, het ticketplatform van de VVV. Wanneer bezoekers tickets voor een dagje uit of een evenement willen bestellen, kan dat nu via de eigen website met het ticketsysteem van de WEBJONGENS én via de website van de VVV. En dat zonder extra handmatige rompslomp. De informatie op de VVV-website wordt namelijk gesynchroniseerd met ons ticketplatform en vice versa. Dit creëert een extra afzetmarkt, met minimale inspanning voor jou!

Hoe werkt dit in de praktijk? 

Je zal in eerste instantie een overeenkomst moeten hebben met de VVV voor het gebruik van Travelbase. Daarnaast kan je via WEBJONGENS de installatie en configuratie laten regelen voor je eigen ticketsoftware. Wanneer dit afgerond en getest is kan je starten met de verkoop van tickets op je eigen website. Het koppelen richting Travelbase is zo gemaakt, dat alles wat met beschikbaarheid, prijzen en voorraad te maken heeft, wordt geregeld vanuit onze gebruiksvriendelijke omgeving van WJ/Event tickets. Je kan, nadat alles goed is ingesteld, het evenement in onze ticketsoftware koppelen aan het evenement dat in Travelbase is aangemaakt. Daarna worden beschikbaarheid, tijden en andere details van het evenement gedupliceerd.

Op het moment dat er een ticket wordt verkocht via de eigen site, wordt de beschikbaarheid direct aangepast in Travelbase, en uiteraard werkt dit andersom net zo. Geen dubbele invoer nodig en ook niet meer verkochte tickets dan mogelijk. Kortom: eenvoudig op de VVV-website je tickets verkopen was nog nooit zo interessant.

Let op: voor het online afrekenen werken wij samen met betalingsprovider Mollie. Daar moet je een aanmeldingprocedure doorlopen, houd er rekening meer dat dit een aantal dagen duurt.

Aanmelden bij Mollie kan via deze link: www.mollie.nl

Wat kost het?

Eenmalig rekenen wij voor WJ/Event Tickets € 300,-. Daarna jaarlijks 150,- euro voor onderhoud en support. De transactiekosten van Mollie worden alleen gerekend bij een geslaagde bestelling, voor de kosten hiervan kun je het best kijken op de website van Mollie. De VVV rekent een commissie per bestelling. Deze wordt alleen doorberekend wanneer een bestelling via de VVV is afgerond. Bestellingen die via de eigen website verlopen kennen geen extra commissie.

Hoe kan ik beginnen?

Neem contact op met de VVV voor de overeenkomst en inlog van Travelbase. Is dit gelukt? Dan kan je direct één deur verder je eigen versie van WJ/Event Tickets regelen bij de WEBJONGENS. Regel ook z.s.m. je registratie bij Mollie.

Ons streven is om je binnen een week up-and-running te hebben. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Carst en plan een afspraak in: kalender.webjongens.nl

Dé manier om tickets te verkopen op je eigen site én via de kanalen van het VVV van Texel!