fbpx
No module Published on Offcanvas position

WJ/Webshop

Lees verder voor een professioneel webdesign

Maak kennis met onze webshop

Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar doeltreffende webshop? Heb je geen budget om duizenden euro's te investeren? Dan is onze eigen Webshop module een super optie. Op deze pagina vind je een demo en de belangrijkste voordelen op een rijtje.

Binnen een week online

Snel starten met verkopen

We kunnen onze webshop snel voor je activeren. Zo kan je ook snel beginnen met je artikelen online zetten en het verkopen starten. Het enige dat je zelf vooraf moet regelen is een account bij Mollie voor het verwerken van de online betalingen.

Zodra we de installatie en configuratie hebben afgerond, kan je zelfstandig aan de slag. Ben je klaar met de voorbereidingen? Dan kan je de webshop in principe op elke website toevoegen, ongeacht welk CMS-systeem je gebruikt. Super toch?

Complete webshop

Eenvoudig in beheer, compleet in z'n soort

Onze webshop module is niet de meest complete die je gaat vinden. Dat is ook niet de intentie, we willen juist een e-commerce oplossing bieden die voor de meeste starters een prima online verkoop mogelijkheid biedt, maar waar geen duizenden euro's aan investering voor gevraagd wordt.

Ben je dus op zoek naar een webshop voor ernaast? Dan kan je gebuik maken van WJ/Webhop zonder je spaargeld nodig te hebben.

Voordelen

De voordelen van WJ/Webshop

Weet waar je aan begint

Onze webshop kent een aantal voordelen. Zo zijn voorraadbeheer, verkoop van varianten (denk aan kleding in verschillende maten), verzendkosten en BTW berekenen geen probleem. Ook het beheer is eenvoudig en voor de bezoeker zit het online aankopen doen logisch in elkaar. Kortom, de shop doet wat je mag verwachten.

1

Betalingen via Mollie

Mollie is dé betalingsprovider van Nederland, voor ons dan ook een logische keuze om dit te koppelen aan onze shop. Alle betaalopties die Mollie aanbiedt zijn zonder problemen te gebruiken. Voor iDEAL betaal je slechts € 0,25 per geslaagde transactie!
2

Onbeperkt artikelen

Je kunt in onze webshop onbeperkt artikelen toevoegen en deze ook aan categorieën toevoegen waar gewenst. Aan een artikel kan je ook weer gerelateerde producten toekennen en uiteraard een omschrijving, prijs, foto's, etc.
3

Vast bedrag per jaar

We bieden onze webshop aan voor een vast bedrag per jaar van € 150,-. Geen bijkomende kosten per bestelling, gewoon een fixed fee. Wel zal je uiteraard nog de transactiekosten van Mollie en eventueel verzendkosten van de postbezorger voor je rekening moeten nemen.
4

Verzendkosten

Je hebt de mogelijkheid om verzendkosten door te berekenen per land/regio. Zo kan er dus verschillende tarieven gerekend worden voor nationaal, binnen EU of wat je ook maar wilt. Dat geldt ook voor de berekening van de BTW, deze is per regio aan te passen.
5

Go international

De webshop is meertalig in te zetten. Alle standaard teksten, maar ook de productinformatie etc. zijn volledig te vertalen in elke gewenste taal. Zo bereik je een grotere groep van kopers en kan je je afzetmarkt nog groter maken. Ook de automatische bevestigingsmails kunnen in de taal van de koper verstuurd worden.