fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Professioneel Webdesign

Logo WEBJONGENS

Professioneel Webdesign

Lees verder voor een professioneel webdesign

Je website, de digitale entree van je bedrijf

Een goede website is meer dan alleen een online visitekaartje. Het is de digitale toegang tot je bedrijf. Een eerste kennismaking van jouw potentiële klant of opdrachtgever met jouw onderneming. Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Dus zorgen wij ervoor dat jij goed scoort. We inventariseren je wensen en gaan aan de slag met een professioneel webdesign dat voor jou werkt.

Website laten bouwen

Website laten bouwen

De Webjongens zijn expert op het gebied van Joomla; een content management systeem (CMS) dat gebruikers veel gemak biedt voor zowel kleine en grote websites. In Joomla kun je websites gemakkelijk uitbreiden met een webshop, fotogalerij, online reserveringssysteem, forum, online ticketsysteem, online bestelservice, poll of agenda. Zo bouwen we je website uit tot een krachtige marketingtool. Ben je fan van Wordpress? Ook dan kun je bij de Webjongens terecht. We hebben voldoende kennis en knowhow om ook in dit CMS een mooie nieuwe site voor je te bouwen.

Website optimalisatie

Website optimalisatie

Is je website slecht vindbaar in Google of andere zoekmachines? En is het lastig voor bezoekers om door je site te navigeren? Dan is het hoog tijd voor website optimalisatie. Bij een optimalisatie zorgen we dat de de content (tekst en foto’s), gebruiksvriendelijkheid, reputatie (wat vinden bezoekers van je site) en techniek van je website wel in orde zijn en wat er aan verbeterd kan worden. Soms kunnen kleine ingrepen al een groot verschil maken.

Voordelen

Professioneel webdesign door de Webjongens

Dit zijn de voordelen

Waarom zou je een website laten bouwen of optimaliseren door de Webjongens? Omdat je van A tot Z ontzorgd wilt worden in jouw online succes. Het is onze missie om jouw website snel, veilig en uniek te maken en we begeleiden je van idee tot oplevering. Daarna zijn we er natuurlijk ook voor al je vragen rondom jouw website en kun je blijven rekenen op onze betrokkenheid en ondersteuning.

1

Persoonlijk

Nadenken over wat je met je eigen website wilt uitstralen kan nog best lastig zijn. Wij helpen je hierbij en vertalen jouw wensen naar een functionele website. We denken met je mee, handelen proactief en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt.
2

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. En daar houden we ons aan. We leveren een goed, stabiel product en bij storingen of problemen kun je erop rekenen dat we er alles aan doen om het snel op te lossen.
3

Transparant

Onze bedrijfsvoering is helder en we houden van duidelijke afspraken. Onze tarieven zijn transparant, dus weet precies waar je voor betaalt en komt nooit achteraf voor verassingen te staan.

Kies voor kwaliteit

Ontwerp, content, techniek en functionaliteit zijn in onze websites op elkaar afgestemd. En dat houdt in dat we je het liefst alles uit handen nemen. We bouwen, schrijven en ontwerpen je website. Zo ben je bij ons verzekerd van professioneel webdesign. De tijd dat je buurjongen best je website kon bouwen en je nichtje wel een leuke tekst kon maken, is voorgoed voorbij. Wil jij vindbaar zijn in Google, dan moet alles kloppen. En daar zorgen wij voor. Kwaliteit is leidend.

Inspiratie opdoen

Een nieuwe website laat je niet elk jaar maken. Bedenk vooraf wat je zou willen. Ga op de stoel van je klant zitten en kijk met zijn ogen naar een website. Samen met jou vertalen we je wensen naar een functionele website. Hier vind je onze laatst opgeleverde websites.

Uitgelicht

Garage Rentenaar

Garage Rentenaar

 Perfecte pitstop

Garage Rentenaar is een allround familiebedrijf. Een perfecte one-shop voor alle wensen op het gebied van auto’s. Reparaties, pechhulp, verkoop, verhuur, lease-opties én een grote wasstraat. Wij bundelen alle expertise in één moderne…