fbpx
No module Published on Offcanvas position

Maak kennis met ons Ticket bestelsysteem

Lees verder voor een professioneel webdesign

Kaartjes verkopen voor evenementen, rondleidingen of vaartochten?

Met weinig moeite een veel groter publiek bereiken voor de online verkoop van je tickets en entreekaartjes, dat is mogelijk dankzij de koppeling van onze ticketsoftware met het platform Travelbase van VVV Texel.

Bekijk onze demo en start vandaag nog met het online verkopen van je tickets!

Werkt op elke site!

Profiteer van alle extra verkoop mogelijkheden

Wanneer je op zoek bent naar een systeem om op je eigen website entreekaartjes, tickets voor boottochten of rondleidingen of je evenement aan te bieden, dan hebben wij een passende oplossing. 

Na een eenmalige installatie en configuratie kan je snel aan de slag met de verkoop. Het maakt niet uit welk type website je hebt, onze tool kan bijna overal geïntegreerd worden.

Alle data blijft in jouw eigen beheer!

Eenvoudig in beheer

Voordelig alternatief

We werken met een vast eenmalig bedrag en een voordelig laag jaartarief. Dus geen kosten per verkocht kaartje of extra kosten voor de besteller. Alleen de kosten die Mollie in rekening brengt voor de afhandeling van de online betalingen zullen aanvullend verrekend worden.

Geen verrassingen dus. We rekenen voor het activeren een eenmalige investering van 300,- euro

Daarnaast zijn er jaarlijkse kosten voor het onderhoud en updates van 150,- euro.

Voordelen

De voordelen van WJ/Event Tickets

Om te weten wat je van ons Ticket platform mag verwachten, mag je dit natuurlijk blind van ons aannemen. Maar als je het zelf wilt ervaren, doe dan ook gerust een test reservering via onze demo.

1

Eenvoudig reserveren voor bezoekers

Met een paar overzichtelijke stappen kunnen bezoekers op de website één of meerdere tickets bestellen
2

Snel meerdere events aanmaken

Je kan één event aanmaken, maar ook gebruik maken van een slimme manier van kopiëren of een zogenaamde recurring activiteit aanmaken.
3

Koppeling met Travelbase

Wil je ook je tickets via de website van VVV Texel aanbieden? Wij hebben een unieke koppeling om eenvoudig events te beheren op beide website, maar ook worden voorraden keurig met elkaar verrekend.
4

Standaard meertalig

Je tickets verkopen kan in iedere denkbare taal. Zo stuur je ook de bevestigingen en tickets in de taal van de klant. Wel zo vriendelijk.
5

Controle geldigheid met QR-code

Bezoekers kunnen hun tickets laten checken via een universele QR-code die standaard wordt meegestuurd na een bestelling. Zo kunnen alleen bezoekers naar binnen met een geldig kaartje.