fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Online marketingdiensten

Online zichtbaarheid vergroten? Lees verder!

Online zichtbaarheid vergroten? Wij helpen je!

Goede marketing is meer dan alleen je website. Wil je effectief je product of dienst promoten, bezoekers naar je website krijgen of zorgen dat je klanten betrokken blijven? Dat kun je op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Webjongens helpen je bij het inzetten van verschillende marketingtools, met als doel om jouw online zichtbaarheid vergroten. Zoals nieuwsbrieven, gerichte e-mails, contentmarketing, marketing automation, outbound en inbound marketing, zoekwoordenoptimalisatie (SEO) of zoekwoordenmarketing (SEA). Afhankelijk van je wensen en budget bepalen we samen met jou met welke marketingdiensten jij het best kan scoren.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Jouw website vindbaar in Google

Zoekwoordenoptimalisatie oftewel SEO (search engine optimization) is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden (keywords), ben je beter vindbaar voor je doelgroep en zul je beter scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Dat kun je bereiken door die zoekwoorden op de juiste manier te verwerken in je webteksten. Met een zoekwoordenanalyse brengen wij in kaart welke zoekwoorden jouw doelgroep veel gebruikt.

SEA - Adverteren op Google

Snel bovenaan in Google

Een snelle manier om jouw online zichtbaarheid te vergroten is door te adverteren via zoekmachines (search engine advertising). Wanneer je het juiste bod uitbrengt komt jouw website bovenaan in de zoekresultaten naar voren, samen met de andere gesponsorde tekstadvertenties die goed opvallen en veel aandacht trekken. Zo kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden of zoektermen en zoekzinnetjes je gevonden wil worden. We vertellen je er graag meer over.

Voordelig je klanten bereiken

Stuur mails naar je klanten

Een ondergewaardeerd maar krachtig marketinginstrument. Daarmee kun je jouw klanten informeren en betrokken houden. De Webjongens helpen je met het maken van een goede basis voor je nieuwsbrief en met de software die nodig is om veilig nieuwsbrieven te versturen. Hoe dat technisch werkt, lees je hier.

Voordelen

Online zichtbaarheid vergroten met de Webjongens

Dit zijn de voordelen

Bij de Webjongens zetten we altijd net even dat stapje extra om jouw doelstellingen te realiseren. Voor begint strategie bij een goed inzicht in jouw bedrijf, maar ook in jou als ondernemer. Wat wil je bereiken en waarom? Wij denken met je mee in de beste oplossing! Bovendien weten we precies hoe, wanneer en waar we jouw doelgroep moeten bereiken.

1

Doelgericht

Met een doelgerichte aanpak en een doordachte strategie gaan we altijd voor het beste resultaat. Zo zorgen we voor een snelle groei in jouw online succes.
2

One-stop-shop

Naast experts op het gebied van online marketing zijn we ook websitebouwers. Wel zo makkelijk: één bureau voor al je marketingzaken.
3

Transparant

Van begin tot eind nemen we je mee in het proces en bespreken we samen de mogelijkheden, ideeën en resultaten.

Ik wil mijn online zichtbaarheid vergroten!

Uitgelicht

tb-w813-h503-fit-int-7abbec172b380f46718161ae8d1c81e3 Online zichtbaarheid vergroten? De Webjongens ontzorgen je van A tot Z - WEBJONGENS

't Vogelhuis

In opdracht van partner Zilte Zaken werkten we hun ontwerp uit in een responsive website voor 't Vogelhuis, met Joomla als CMS-systeem.