fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Online marketingdiensten

Logo WEBJONGENS

Online marketingdiensten

Online zichtbaarheid vergroten? Lees verder!

Jouw online succes vergroten? Wij helpen je!

Met alleen een website krijg je niet meteen klanten. Om bezoekers naar je website te krijgen en te zorgen dat ze je producten of diensten kopen is het van belang om de juiste marketingtools in te zetten. De WEBJONGENS marketeers helpen je bij het vergroten van jouw online zichtbaarheid, de conversie op je website en de betrokkenheid van je huidige klanten. Afhankelijk van je doelen en budget bepalen we samen met jou met welke marketingdiensten jij het best kan scoren.

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

Jouw website hoger in Google

Zoekwoordenoptimalisatie, oftewel SEO (search engine optimization), is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden (keywords) zul je beter scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en ben je beter vindbaar voor je doelgroep. Dat kun je bereiken door die zoekwoorden op de juiste manier te verwerken in je webteksten. Met een zoekwoordenanalyse brengen wij in kaart welke zoekwoorden jouw doelgroep veel gebruikt en waarvan de concurrentie laag is. Ook de teksten door ons laten schrijven? Dat kan natuurlijk ook!

Copywriting

Wervende webteksten

Heb je goede teksten nodig voor je (nieuwe) website of wil je graag een blog of klantcase laten schrijven? Maar is teksten schrijven niet jouw sterkste kant, vind je het gewoonweg niet leuk of heb je er geen tijd voor? Onze copywriters nemen het graag voor je uit handen en zijn gespecialiseerd in het schrijven van pakkende en overtuigende teksten. Met een interview verzamelen we de benodigde informatie om vervolgens jouw merk of verhaal goed over te brengen op de doelgroep. Hiermee word je beter vindbaar én de conversie wordt een stuk hoger op je site. 

E-mailmarketing

Nieuwsbrieven en campagnemails

E-mailmarketing is hét middel als je de loyaliteit van je lezers wilt verhogen, nieuwe leads wilt verzamelen of juist meer wilt verkopen aan je bestaande klanten. Een krachtig marketinginstrument die bij de juiste inzet voor veel nieuwe verkopen kan zorgen. Met onze e-mailmarketingsoftware kun je nieuwsbrieven versturen in je eigen huisstijl, gerichte campagnemails sturen en zelfs je mails personaliseren per segment. Wij helpen je met het het design en de installatie. Wil je het volledig uit handen geven? Wij kunnen ook teksten schrijven en mails versturen op het juiste moment. Hoe dat technisch werkt lees je hier.

https://www.webjongens.nl/e-mailmarketing-nieuwsbrieven

Ik wil mijn online succes vergroten!

Voordelen

Online zichtbaarheid vergroten met de Webjongens

Dit zijn de voordelen

Bij de Webjongens zetten we altijd net even dat stapje extra om jouw doelstellingen te realiseren. Voor begint strategie bij een goed inzicht in jouw bedrijf, maar ook in jou als ondernemer. Wat wil je bereiken en waarom? Wij denken met je mee in de beste oplossing! Bovendien weten we precies hoe, wanneer en waar we jouw doelgroep moeten bereiken.

1

Doelgericht

Met een doelgerichte aanpak en een doordachte strategie gaan we altijd voor het beste resultaat. Zo zorgen we voor een snelle groei in jouw online succes.
2

One-stop-shop

Naast experts op het gebied van online marketing zijn we ook websitebouwers. Wel zo makkelijk: één bureau voor al je marketingzaken.
3

Transparant

Van begin tot eind nemen we je mee in het proces en bespreken we samen de mogelijkheden, ideeën en resultaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Uitgelicht

Get It Clean

Get It Clean wil zijn klanten graag op een persoonlijke manier bereiken. Wij hebben daarom met onze e-mail software een nieuwsbrief gemaakt in hun eigen huisstijl.