fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Online marketingdiensten

Image

De beste marketing voor jouw bedrijf

Goede marketing is meer dan alleen je website. Wil je effectief je product of dienst promoten, bezoekers naar je website krijgen of zorgen dat je klanten betrokken blijven? Dat kun je op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Webjongens helpen je bij het inzetten van verschillende marketingtools. Zoals nieuwsbrieven, gerichte e-mails, contentmarketing, marketing automation, outbound en inbound marketing, zoekwoordenoptimalisatie (SEO) of zoekwoordenmarketing (SEA). Afhankelijk van je wensen en budget bepalen we samen met jou met welke marketingdiensten jij het best kan scoren.

SEO - Zoekmachine optimalisatie

Jouw website vindbaar in Google

Zoekwoordenoptimalisatie oftewel SEO (search engine optimization) is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden (keywords), ben je beter vindbaar voor je doelgroep en zul je beter scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Dat kun je bereiken door die zoekwoorden op de juiste manier te verwerken in je webteksten. Met een zoekwoordenanalyse brengen wij in kaart welke zoekwoorden jouw doelgroep veel gebruikt.

SEA - Adverteren op Google

Snel bovenaan in Google

Voor het snel en doelgericht nieuwe klanten vinden kun je kiezen voor zoekwoordenmarketing (search engine advertising). Dat is het adverteren via zoekmachines. Meestal boven de organische zoekresultaten vind je gesponsorde tekstadvertenties die goed opvallen en veel aandacht trekken. Zo kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden of zoektermen en zoekzinnetjes je gevonden wil worden. We vertellen je er graag meer over.

Voordelig je klanten bereiken

Een bekende vorm van e-marketing: de nieuwsbrief

Een ondergewaardeerd maar krachtig marketinginstrument. Daarmee kun je jouw klanten informeren en betrokken houden. Webjongens helpen je met het maken van een goede basis voor je nieuwsbrief en met de software die nodig is om veilig nieuwsbrieven te versturen. Hoe dat technisch werkt, lees je hier.

Voordelen

Marketingdiensten bij de Webjongens

Dit zijn de voordelen

Webjongens inschakelen voor je marketing, heeft voordelen. Een groot voordeel is (meestal) dat je ons al kent. Wij hebben je website gebouwd en je weet al hoe wij werken.

1

Webjongens kennen je bedrijf

Ze kunnen goed meedenken in de beste marketingstrategie voor jouw bedrijf.
2

Je hebt een one-stop-shop

Eén bureau voor al je marketingzaken.
3

Gebruik van ons netwerk

Wat we zelf niet kunnen, kan een van onze partners wel. We hebben een uitgebreid netwerk met marketingprofessionals op ieder vlak.

Precies wat ik nodig heb!

Uitgelicht