fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Domeinnaam registreren

Logo WEBJONGENS

Domeinnaam registreren

Image

Domeinnaam check: is hij nog vrij?

Check of je domeinnaam nog vrij is en leg hem direct vast. Controleer de beschikbaarheid voor de meest gangbare domeinextensies. Een .nl extensie is er al voor 9,99 euro per jaar. 

Wil je een domeinnaam naar ons toe verhuizen? Geen probleem!

Vul bij de bestelling de verhuiscode in, ook wel EPP of authorisatiecode genoemd, en wij verhuizen de domeinnaam voor je. Je kan in het bestelproces ook nog een passend hostingpakket kiezen, zodat je direct aan de slag kunt.

Domeinnaam check?

Check realtime de beschikbaarheid

Welke naam wil jij registreren? Kijk of jouw voorkeur nog vrij is en leg hem direct vast!

Werkwijze

Dit is hoe
het werkt

Domeinnaam bestellen in 3 stappen

1

Domeinnaam check

Controleer de beschikbaarheid van de door jou gewenste domeinnaam. Is deze vrij? Voeg hem toe aan de winkelwagen!
2

Bestelformulier.

Klik op het bestelformulier voor het overzicht van de door jou geselecteerde domeinnamen. Zijn ze vrij? Dan kan je ze zonder aanvullende informatie bestellen. Zijn ze beschikbaar voor verhuizing? Voer dan de verhuiscode in die je bij je huidige Registrar kunt opvragen. Voeg eventueel aanvullende diensten aan je bestelling toe zoals een hostingpakket.
3

Afrekenen en starten.

Wanneer je je bestelling wilt afronden zal gevraagd worden om je gegevens in te vullen en als laatste een betaaloptie te kiezen. Standaard kan gekozen worden voor iDEAL, SOFORT Banking of bankoverschrijving. Kies je voor Automatische Incasso? Dan zal je bestelling pas worden doorgevoerd na de incasso!

Uitgelicht

Texel Geeft Energie

Voor Texel Geeft Energie hebben we de website een nieuw jasje gegeven. Via het online CMS-systeem kan de gemeente nu zelfstandig de informatie aanpassen en beheren. De bezoeker kan zijn of haar initiatief op de kaart zetten.