fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Boerderij de Duinen

Logo WEBJONGENS

Boerderij de Duinen

Boeken ging tot voor kort nog via de mail bij Boerderij de Duinen. Bezoekers konden niet zien wanneer de vakantiewoningen en camping beschikbaar waren en er werd een hoop tijd besteed aan mails en administratie. Oftewel, enorm veel handelingen om een vakantie te boeken, waardoor de meeste bezoekers afhaken. Met de nieuwe website en het reserveringssysteem Bookzo kunnen bezoekers nu gemakkelijk reserveren en direct afrekenen. Het resultaat: Macha en Dirk hebben nu meer tijd over voor hun gasten en de boerderij. En het is natuurlijk afwachten, maar als het net zo gaat als bij onze andere klanten dan verwachten we dat er veel meer boekingen gemaakt worden.

Boerderij de duinen

MEER BOEKINGEN

Boerderij de Duinen heeft een mini-camping, waar sinds vijf ook vier vakantiewoningen bij zijn gekomen. Een verblijf op de boerderij is ideaal voor gasten die houden van eenvoud en rust. In de basis is namelijk alles aanwezig, maar de grootste passie van Macha en Dirk is de zorg voor onze dieren. Op de boerderij zijn ze daar dan ook veel mee bezig en maken ze kaas van de melk van eigen koeien. 

WEBJONGENS heeft een nieuwe website verzorgd met Bookzo als verhuursysteem en met een geïntegreerde webshop. Wij zorgden voor nieuwe teksten, een nieuw design en de techniek. 

Andere artikelen