fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

De Coninck van Poolen

Logo WEBJONGENS

De Coninck van Poolen

De website van De Coninck van Poolen ging al een tijdje mee en bracht veel onderhoudskosten met zich mee. Bovendien was het tijd voor een nieuwe uitstraling, dus wij mochten een nieuwe website maken met een professioneel webdesign en nieuwe teksten.

Boerderij de duinen

TIJD VOOR IETS NIEUWS!

Brasserie de Coninck van Poolen is een familiebedrijf, gerund door Hans, Angelique en hun dochter Marjolein, die al op haar zesde achter de bar stond om koffie te maken. Hospitality en gastvrijheid zit ze in het bloed en na meer dan dertig jaar ervaring bij meerdere gerenommeerde restaurants, was het eindelijk tijd voor een eigen zaak. Het is een plek worden waar iedereen welkom is en waar gasten kunnen genieten van een gezellig praatje en lekker eten. Hans en Marjolein zorgen voor de service aan tafel en Angelique verrast de gasten met heerlijke gerechten vanuit de open keuken, samen met de sous-chef. Samen gaan ze voor de kwaliteit die ze gewend zijn, maar wel in een brasserie-jasje!

WEBJONGENS heeft een nieuwe website verzorgd, met een geïntegreerd reserveringsysteem zodat gasten gemakkelijk een tafel kunnen boeken. De nieuwe teksten geven gasten een beter beeld van wat je kunt verwachten in het restaurant en meer informatie over de historie van het pand. Wij zorgden daarnaast voor een nieuw design en de techniek is uitgewerkt in de nieuwste versie van Joomla.

Andere artikelen