fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

KADOtexel.nl

Logo WEBJONGENS

KADOtexel.nl

Op zoek naar betrouwbare en begrijpelijke informatie over het Texelse toerisme? Bij TOP Texel, TESO en VVV Texel zit je goed! Wij mochten hen ondersteunen bij het ontwerpen en bouwen van de website van KADO Texel, een onafhankelijk toeristisch portaal.

Waddencare

Alles over toerisme op Texel

KADO Texel is er voor iedereen die betrouwbare en begrijpelijke informatie over het Texelse toerisme zoekt. Relevant, actueel en overzichtelijk. Gebundeld op één centrale plek. Je vindt er actuele bezettingscijfers, rapportages en onderzoeken, maar ook tips & tricks, events en trainingen. Handig voor ondernemers, organisaties en iedereen die meer wil weten over het toerisme op Texel.

WEBJONGENS ontwierp een heldere en overzichtelijke website. Logisch ingedeeld, fijn om naar te kijken, en vooral helder. Met behulp van frisse kleuren, speelse vormelementen en duidelijke iconen is het gelukt om de relevante inhoud op een prettige manier te presenteren. De website is vervolgens door onze experts technisch uitgewerkt in de nieuwste versie van Joomla.

Andere artikelen