fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Les Ondes

Logo WEBJONGENS

Les Ondes

Over de grens

Het internet kent geen grenzen. En wij ook niet! Webjongens bouwde een nieuwe site voor Les Ondes in de Belgische Ardennen. Een magische plek vol inspiratie. Groepen komen niet alleen vergaderen in het groen; Les Ondes belooft een buitengewone ervaring. Wij brengen de bezoekers alvast online in de stemming.

Les Ondes

Respect voor de natuur

Op Les Ondes kun je vergaderen en trainen in het groen. En dan hebben we niet over een strookje bos of heide ingeklemd tussen drukbevolkte gebieden. Nee, hier is natuur ook echt natúúr. Oerbossen, moerassen, een rivier, imposante rotspartijen. Dat is het decor voor teambuilding en groepsuitjes. De ruige omgeving stimuleert het creatieve proces en zet je weer met beide benen op de grond. In de accommodatie (een outdoor home) overheerst een huiselijke sfeer.

Webjongens bleef bij de basis en koos, hoe kan het ook anders, voor kleuren die recht doen aan de natuur. We zorgen voor de speelse touch met vormen en structuren. De foto’s kregen een prominente plek. Want hé, daar wil toch even bij wegdromen?

Andere artikelen