fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Tekstbureau Texel

Logo WEBJONGENS

Tekstbureau Texel

Voor onze preferred partner Tekstbureau Texel hebben we een nieuwe website ontworpen en op maat gemaakt. Louise heeft uiteraard de teksten zelf verzorgd!

TEKSTSCHRIJVER, DIGITAL MARKETEER EN COMMUNICATIESPECIALIST

Zoek jij een tekstschrijver of copywriter die snel begrijpt wat je bedoelt en die dat uitstekend verwoordt? Louise helpt jou met je vragen of problemen op het gebied van tekst en communicatie. 

Ze maakt o.a. webteksten, interviews, persberichten en advertentieteksten voor offline en online. Regelmatig wordt ze ook gevraagd voor het toegankelijk en leesbaar maken van projectplannen en rapporten. Daarnaast kun je haar inzetten voor projectmanagement of communicatieklussen. 

Ik werk graag met de Webjongens (en Webmeisjes). Ze luisteren goed naar hun klanten en vertalen de klantwens in een mooie functionele website, waarvan de techniek dik in orde is en de vormgeving passend. Heel prettig is ook de transparantie van de Webjongens. Je weet precies waarvoor je betaalt en wat je daarvoor kunt verwachten. Daarnaast zijn ze prettig in de omgang en niet vies van een beetje humor ;)

Andere artikelen