fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Texel Geeft Energie

Logo WEBJONGENS

Texel Geeft Energie

Voor Texel Geeft Energie hebben we de website een nieuw jasje gegeven. Via het online CMS-systeem kan de gemeente nu zelfstandig de informatie aanpassen en beheren. De bezoeker kan zijn of haar initiatief op de kaart zetten.

VERNIEUWDE SITE IN EIGEN BEHEER

Texel is een eiland in beweging, niet alleen door eb en vloed maar vooral ook door de bewoners. Altijd al gingen de Texelaars hun eigen weg en dat is nog steeds zo. We pakken zelf dingen aan, kijken wat goed is voor het eiland en handelen daarnaar. Een schoon, mooi en duurzaam Texel waar we proberen allerlei verschillen te verenigen. Daar mogen we best trots op zijn en dat moeten we zeker ook laten zien, van de polder tot de dorpen en de duinen tot de dijk, er gebeurt hier van alles.

De gemeente Texel is initiator van de website Texel Geeft Energie, om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn voor verduurzaming én om te laten zien wat er allemaal al gebeurd. Op de site is een kaart toegevoegd waarop de diverse projecten worden aangeduid. Verder is natuurlijk veel informatie te vinden over de projecten.

Andere artikelen