fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Bestelsysteem horeca

Logo WEBJONGENS

Bestelsysteem horeca

Start je eigen thuisbezorging

Wil jij je klanten online gerechten en maaltijden laten bestellen die worden thuisbezorgd of afgehaald? De Webjongens helpen je om dat soepeltjes te regelen, met een efficiënt online bestelmenu dat wordt gekoppeld aan je eigen website. Zonder verlies van commissie aan grote spelers als Thuisbezorgd.nl. Profiteer nu van 75% korting op de opstartkosten! Nu bestellen, is morgen online.

Online orderen
Online orderen

Thuis bestellen heeft door de coronacrisis een vlucht genomen. Zelfs nu we weer uit eten kunnen, bestellen we nog steeds regelmatig online eten. Wil jij je klanten ook online bedienen? Kies dan voor ons Thuis Bestellen Pakket.

Hoe werkt het

We passen het bestelmenu in op je website en maken de lay-out in jouw kleuren en huisstijl. Dat kan natuurlijk in Joomla, maar het kan ook in Wordpress of andere CMS-systemen.

De klant plaatst zijn bestelling, kiest voor bezorgen of afhalen en betaalt vooraf of bij het afhalen of bezorgen van de bestelling, via PIN of creditcard. Jij bepaalt zelf hoe je dit wilt inrichten.

Na iedere bestelling of betaling kun je automatisch een gepersonaliseerde bevestiging laten versturen.

Voordelen

  • Geen commissie aan derden. De grote landelijke spelers vragen een flink bedrag aan commissie per bestelling. Dat doen wij niet. Je betaalt alleen de vaste maandelijkse kosten. Bovendien mag je per maand opzeggen zonder opgaaf van reden (mocht je dat willen).
  • De data is en blijft van jou. En jij bent de enige die daarover kan beschikken. Mailadressen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om reviews te vragen, het contact met je klanten te onderhouden of een online actie mee te doen.

Al vanaf 15,-

We houden het simpel en overzichtelijk: we rekenen alleen de vaste maandelijkse kosten. Al vanaf 15,- per maand heb jij je eigen online Thuis Bestellen Pakket. De enige kosten die er nog bij komen, zijn de transactiekosten die onze betalingsprovider Mollie rekent voor het gebruik van iDEAL.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Andere artikelen