fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Gastregistratie, maar dan snel en makkelijk

Logo WEBJONGENS

Gastregistratie, maar dan snel en makkelijk

Noodzakelijk, maar lastig en tijdrovend voor je personeel en irritant voor je gasten of bezoekers: de gastregistratie/corona checklist. Gelukkig kan het nu snel en simpel! Via een eenvoudige online-toepassing, geschikt voor ieder (horeca)bedrijf dat zijn gasten een gezondheidscheck laat doen. Personaliseerbaar, veilig en makkelijk.

Gastregistratie, maar dan snel en makkelijk
Gastregistratie, maar dan snel en makkelijk

Hoe werkt het

  • Bij binnenkomst krijgt iedere gast via een speciale link het verzoek om via zijn eigen mobiele telefoon een aantal vragen over de gezondheid te beantwoorden. Dat verzoek kan ook via het scannen van een QR-code.
  • De vragen verschijnen op het scherm en op basis van zijn antwoorden ziet de gast of hij welkom of niet welkom is. Het scherm wordt getoond aan de medewerker en bij een groen vinkje is de gast natuurlijk van harte welkom!
  • De klantgegevens worden (tijdelijk) opgeslagen, zodat er zo nodig contact met je gast kan worden opgenomen.

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik. De vragen zijn snel te antwoorden via het mobieltje van de gast. Met minimale inzet van personeel
  • Efficiënt. Geen papieren lijsten, maar de klantdata per e-mail in de eigen mailbox
  • Die gegevens worden veilig opgeslagen en blijven maximaal twee weken bewaard en worden daarna vernietigd. Indien nodig of wenselijk is export naar een .CSV-bestand mogelijk.
  • Personaliseerbaar. We hebben de vragen die van het RIVM gesteld moeten worden er standaard in staan, maar wij kunnen de vragen voor je aanpassen. Ook kunnen we je bedrijfskleuren en logo meenemen in de lay-out.
  • Versterkt het klantcontact. Je kunt de noodzakelijke vragenlijst uitbreiden met commerciële vragen, zoals: mogen wij u onze nieuwsbrief toesturen? Of: Wilt u op de hoogte worden gehouden van acties en aanbiedingen?

Wat kost het

Voor het instellen en personaliseren betaal je eenmalig 75,-. Dat is inclusief het gebruik voor 1 jaar. Bij verlenging betaal je nog slechts 37,50 per jaar. Prijzen zijn excl. btw.

De registratietool is multi-inzetbaar. Niet alleen geschikt voor horeca, maar voor elk bedrijf dat gasten, klanten of bezoekers ontvangt.

Nieuwsgierig? Bekijk dan onze demo!

Ervaar zelf hoe soepel de registratie verloopt

Of gebruik de QR-code:

qr

Andere artikelen