fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

E-mailmarketing & nieuwsbrieven

Logo WEBJONGENS

E-mailmarketing & nieuwsbrieven

Voor meer klantenbinding en omzet

Mailing is nog steeds een van de krachtigste manieren om met je klanten te communiceren. Met ons e-mailsysteem stuur je eenvoudig een goede nieuwsbrief en bespaar je veel tijd met geautomatiseerde campagnes. In je eigen huisstijl, met de begeleiding die je nodig hebt en makkelijk in beheer.

Maak een afspraak
nieuwsbrief
nieuwsbrief

Gemakkelijk een goede nieuwsbrief versturen

Een goede nieuwsbrief versturen in jouw huisstijl, maar ben je beperkt door je huidige mailsysteem? Of ben je niet zo technisch onderlegd? Wij ontzorgen je op dit vlak door een standaard template aan te leveren. Vervolgens kun je jouw mail bewerken met een super eenvoudige drag & drop editor.

Automatiseer je campagnes

Wil je een campagne opzetten waarbij mensen hun mailadres bij je achterlaten? Met geautomatiseerde e-mails bespaar je niet alleen heel veel tijd, maar verhoog je de kans dat iemand uiteindelijk jouw product of dienst afneemt aanzienlijk. 

Met autoresponders kun je op bepaalde tijden en op verschillende tijdsintervallen na het moment van inschrijving automatisch mails laten versturen. Dit kun je gebruiken om een serie e-mails naar je contactpersonen te versturen of als follow-up mails. 

Door een trigger in te stellen plan je een specifieke actie per gebeurtenis, zoals het versturen van een verjaardagskaart op het moment dat iemand jarig is of iemand aan een andere lijst toevoegen als hij op een link heeft gedrukt.

Maak je mails persoonlijk

Hoe persoonlijker, hoe beter! Dan heb je namelijk meer kans dat je mails worden geopend en gelezen, waardoor je meer klantenbinding creëert. In ons mailsysteem kun je mails personaliseren door bijvoorbeeld een voornaam te verwerken in de titel en in de inhoud. Daarnaast kun je eenvoudig doelgroepen samenstellen door je mailinglijst te segmenteren met verschillende tags. Je kunt vervolgens de inhoud van een mail per doelgroep aangepast versturen, door per blok aan te geven naar welke doelgroep dit verstuurd mag worden.

Lisa helpt je met een zorgeloze start

Om je te helpen bij een snelle en zorgeloze overgang naar onze software zorgt Lisa voor de configuratie en het design. Ze importeert je mailinglijst, maakt een mail template in jouw huisstijl, stelt DNS gegevens in en ze test of alles goed werkt. Ten slotte krijg je een uitleg van hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken.

Pakketten

Eigenschap

Start

Basic

Pro

Aantal mail credits per maand

1.000

10.000

100.000

Drag and drop editor

Importeren en beheren van contactpersonen

A/B test

Geautomatiseerd mailinglijst opschonen

Gebruik in- en uitschrijfformulieren op je website

Gebruik van templates

Nederlandse support

Personalisatie van mails

Statistieken en rapportages

Geschikt voor smartphone

Geautomatiseerde campagnes versturen

Extra velden

Maillijst segmenteren

Dynamische content

Landingspagina’s maken

Enquêtes versturen

€ 95,-

€ 150,-

€ 300,-

 

Voor de configuratie en het design betaal je eenmalig € 350,- euro.

Meer weten? Bekijk de demo of maak een afspraak.

Contact

Nieuwsbrief door ons laten maken?

Geen tijd, inspiratie of aanleg om een nieuwsbrief te maken? Daar hebben wij de oplossing voor! Zo kun je het maken en versturen van de maandelijkse nieuwsbrief geheel aan ons overlaten, of gedeeltelijk. Daarin heb je de volgende mogelijkheden:

  1. Jij levert alle inhoud aan (landingspagina, teksten, afbeeldingen), styling van de nieuwsbrief doen wij - 4 strippen
  2. Jij geeft aan welke onderwerpen je wilt aansnijden, wij schrijven de teksten, regelen passende stock foto’s en maken je nieuwsbrief (inclusief half uur contactmoment) - 10 strippen
  3. Wij maken de volledige nieuwsbrief, inclusief een landingspagina, nieuwsbericht of blog om naar door te verwijzen - 16 strippen

Nog niet bekend met onze strippenkaart? Hier lees je hoe het werk.

Demo

Bekijk hier een demo voor een voorbeeld van het e-mailmarketing systeem.

Je kunt inloggen met:

Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: Welkom@123

Bekijk hier de demo

Mocht je nog vragen hebben, stel die dan gerust in het contactformulier of bel 0222 - 315 514.