fbpx
No module Published on Offcanvas position
Logo WEBJONGENS

Een aantal belangrijke Bookzo updates

Logo WEBJONGENS

Een aantal belangrijke Bookzo updates

Een aantal belangrijke Bookzo updates

Gebruik jij op jouw website Bookzo voor het verhuren van accommodaties? Er zijn een aantal belangrijke updates die je kunt doen om nóg meer van de Bookzo features te kunnen profiteren. Wil je weten of de updates zinnig zijn voor jou? Een korte samenvatting van de specifieke updates lees je in dit nieuwsbericht. Wil je meer gedetailleerde informatie? Lees de updates op de website van Bookzo of neem contact met ons op.

Update van IP-adressen
Update van IP-adressen

Beter overzicht voor functies

19 jun, 2023

Je kunt nu een maximale grootte instellen voor de lijst van kenmerken van een object. Als de lijst te groot is, wordt deze kleiner gemaakt en komt er een "Lees meer" knop. Met deze knop kan je de volledige lijst zien. Dit is toegevoegd aan de onderdelen Home, Object en Objectdeel.

Formeel Nederlands mogelijk

15 jun, 2023

Je kunt nu kiezen voor formeel Nederlands (waarbij je 'u' zegt in plaats van 'jij'). Dit kun je overal instellen, maar het handigst is om dit in te stellen voor de opmaak van meerdere pagina's. Hoe je dit doet, staat uitgelegd in de handleiding bij "Configuratiescript toevoegen".

Standaard land gebaseerd op taal

15 jun, 2023

Eerder was het standaard land in het boekingsformulier het eerste land uit de lijst van Bookzo. Nu is het standaard land het land dat hoort bij de taal van de website. Dit land staat nu ook bovenaan de lijst met "voorkeurslanden".

 

Arrangementen toevoegen bij boeking

14 jun, 2023

Je kon al arrangementen (speciale aanbiedingen) zien in een overzicht en op de hoofdpagina filteren op bepaalde arrangementen. Nu kun je ook arrangementen toevoegen als je een boeking maakt. Soms moet je hiermee akkoord gaan voordat je het kunt toevoegen, bijvoorbeeld bij een reisverzekering. Standaard worden arrangementen niet getoond als je een boeking maakt, maar als gebruiker van Bookzo kun je dit aanzetten. Dan verschijnen de arrangementen in het boekingsonderdeel.

Nieuwe mogelijkheden voor eigenaren van accommodaties

9 jun, 2023

Er zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd voor mensen die een accommodatie hebben en deze verhuren. Dit is toegevoegd aan het onderdeel "Mijn reserveringen". Als je eerder al gebruikmaakt van deze mogelijkheden, dan kan je overstappen naar de nieuwe versie.

Wij voeren deze updates niet automatisch door. Wil je één of meerdere wijzigingen of updates laten doorvoeren? Neem contact met ons op. We plannen dit dan in, voeren de nodige technische controles uit en vervolgens kun jij aan de slag met de nieuwe features! Heb je eerst vragen over een bepaalde update? Dat kan natuurlijk ook altijd. Je kunt ons bellen, whatsappen of mailen via:

 

T. 0222 315 514

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W. Contact via WhatsApp

 

 

Andere artikelen