fbpx
No module Published on Offcanvas position
Slide 1
ONLINE VISITEKAARTJE

Een simpele website met de highlights van je bedrijf, je contactgegevens en links naar je sociale profielen. Kortom: een Online Visitekaartje.

Slide 2
ONTWERP 1

Maak glashelder wat je bedrijf precies doet en biedt contactmogelijkheden.

Slide 3
ONTWERP 2

Introduceer je bedrijf met duidelijke teksten en veel beeldmateriaal.

Slide 4
ONTWERP 3

Een zakelijker ontwerp. Maak de positieve eigenschappen van je bedrijf kenbaar omschrijf de voordelen van jouw product of dienst.

Online zichtbaarheid vergroten? Lees verder!

Online Visitekaartje

Ben jij op zoek naar een simpele website voor een gunstige prijs? Wij hebben een mooie oplossing voor je. Het Online Visitekaartje. Met keuze uit meerdere templates is dit de ideale manier om je bedrijf online te presenteren. Geen ingewikkelde techniek. Gewoon de basis. Een verzorgde én snelle website waar jouw klanten direct zien wat je aanbiedt en hoe ze contact op kunnen nemen.

Online Visitekaartje

Hoe werkt het?

Jij kiest de template die het beste bij jouw bedrijf past. Keuze gemaakt? Neem contact met ons op en we bespreken je wensen. Bijvoorbeeld: wil je een specifiek kleurenpalet? Wat is het doel van je website? Daarna lever je content aan. Denk daarbij aan tekst- en beeldmateriaal.

Alles aangeleverd? Dan beginnen wij met bouwen. De oplevertijd bepalen we in overleg. Wil je advies bij het maken van keuzes over bijvoorbeeld het template of het kleurenpalet? Natuurlijk zullen we je ook hierin ondersteunen.

Checklist

Dit hebben we van jou nodig 

Download hier onze handige checklist (.pdf) voor het aanleveren van content. Hiermee weet je precies wat wij van je nodig hebben. Kom je ergens niet uit? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

checklist 500

Link

Prijzen

Eenmalige kosten

Omdat we voor dit product werken met gestandaardiseerde templates kunnen we de prijs voor een Online Visitekaartje laag houden. Zo heb je al een prachtige website voor eenmalig € 495,- excl. BTW.

Let op: Kosten voor hosting en domeinnaam zijn niet inbegrepen, maar ook dit kan je uiteraard via ons regelen.

Wijzigingen aan de website gaan via ons strippenkaartsysteem. Je vindt hier meer informatie over dit systeem.

Link