fbpx
No module Published on Offcanvas position
Update van IP-adressen

Op 3 december 2023 eindigt de ondersteuning voor PHP 7. Dit betekent dat er na deze datum geen updates, patches of beveiligingsfixes meer worden uitgebracht. Om ervoor te zorgen dat je website of applicatie veilig blijft en wordt ondersteund met de nieuwste functies en verbeteringen, is het daarom raadzaam om vóór die tijd over te stappen naar PHP 8.

Update van IP-adressen

Een aantal belangrijke Bookzo updates

Gebruik jij op jouw website Bookzo voor het verhuren van accommodaties? Er zijn een aantal belangrijke updates die je kunt doen om nóg meer van de Bookzo features te kunnen profiteren. Wil je weten of de updates zinnig zijn voor jou? Een korte samenvatting van de specifieke updates lees je in dit nieuwsbericht. Wil je meer gedetailleerde informatie? Lees de updates op de website van Bookzo of neem contact met ons op.

Joomla! 4 is een feit!

Na jaren van bouwen, testen, updaten, aanpassen en alles wat er maar bij een groot proces komt kijken, is de nieuwste versie van Joomla eindelijk klaar voor gebruik: De 4e generatie!

Update van IP-adressen

Een belangrijke update die nog in 2022 gedaan moet worden, is het wijzigen van IP-adressen voor de servers. Voor de meeste van onze klanten is deze mededeling niet van toepassing, echter beheer je zelf je domeinnaam? Dan moet de DNS door jou worden aangepast.