fbpx
No module Published on Offcanvas position

Bescherm jij jezelf en je website tegen hackers?

Welkom in 2024, het jaar waarin onze koelkasten slimmer zijn dan onze huisdieren en onze horloges meer persoonlijke informatie bevatten dan onze dagboeken.
Gehackt worden is natuurlijk één van je grootste nachtmerries, al helemaal wanneer je een website hebt met bezoekers die (gevoelige) informatie achterlaten. Gelukkig nemen de beveiligingsmogelijkheden in 2024 ook toe en kan je verschillende maatregelen nemen om jezelf en je website te beschermen tegen cybercriminelen. Het kunnen kleine dingen zijn om te doen, die een groot verschil kunnen maken. Wanneer heb jij bijvoorbeeld voor het laatst je wachtwoord veranderd?

Phishing e-mails: de digitale versie van "Wil je een snoepje?"

De technologie heeft in een rap tempo enorme sprongen gemaakt. Hoewel daar een heleboel positieve kanten aanzitten, brengt het ook gevaren met zich mee. Een voorbeeld daarvan is phishing; het letterlijk vissen naar persoonlijke gegevens, maar dan zonder hengel. Tegenwoordig zijn deze e-mails vaak moeilijk te onderscheiden van echte berichten, criminelen leren immers ook. Wij merken dat er weer vaker phishing e-mails rondgaan. Een verkeerde klik kan nare consequenties hebben, van inbreuk op bedrijfsgegevens tot financiële schade. Hoe herken je nepmail en wat doe je wanneer je per ongeluk toch geklikt hebt?

mail-terughalen-outlook

Oeps! Je heb je mail naar de verkeerde persoon gestuurd, je bent de bijlage weer vergeten toe te voegen… of je hebt in je boosheid een mail verstuurd, waar je nu toch wel een beetje spijt van hebt. Hoe kun je die ongewenste mail terughalen? Outlook biedt hier gelukkig een oplossing voor en dit is heel makkelijk te regelen. Hieronder leggen we je in een paar stappen uit hoe.

SEO, SEA, SITEMAP. WAT?

Er zijn een heleboel begrippen als het gaat om Online Marketing. SEO, SEA, Short Tail zoekwoorden, Long Tail zoekwoorden. Mocht je een keer gebruik hebben gemaakt van een SEO optimalisatie, of dit willen doen, dan zul je ongetwijfeld met deze begrippen te maken krijgen. Veel van deze begrippen zullen niet voor iedereen bekend zijn. Deze begrippenlijst hebben we gemaakt om je te helpen deze beter te begrijpen.

de-perfecte-domeinnaam

Haak in op de herfst en winter met deze social media tips!

De zomer is achter de rug en de dagen worden korter, natter en kouder. Waar de zomer activeert gaan we met zijn allen nu meer naar binnen, lekker met een kleedje op de bank met een kop warme chocolademelk. Het is ook de ideale tijd om alvast na te denken over hoe je kunt inspelen op de koudere dagen en de evenementen die eraan komen. In dit artikel vertellen we je wat er op de planning staat de komende tijd en geven we tips over hoe je hierop in kunt spelen, met een paar voorbeelden van Texelse bedrijven.