fbpx
No module Published on Offcanvas position
de-perfecte-domeinnaam

Haak in op de herfst en winter met deze social media tips!

De zomer is achter de rug en de dagen worden korter, natter en kouder. Waar de zomer activeert gaan we met zijn allen nu meer naar binnen, lekker met een kleedje op de bank met een kop warme chocolademelk. Het is ook de ideale tijd om alvast na te denken over hoe je kunt inspelen op de koudere dagen en de evenementen die eraan komen. In dit artikel vertellen we je wat er op de planning staat de komende tijd en geven we tips over hoe je hierop in kunt spelen, met een paar voorbeelden van Texelse bedrijven.

de-perfecte-domeinnaam

Wat is Google Analytics en wat kun je ermee?

Kijk jij weleens naar de statistieken van jouw website? Hoeveel bezoekers je maandelijks hebt? Wat de leeftijden zijn? Via welke kanalen ze bij je terecht komen? En via welke zoekwoorden? Wij zien het eigenlijk te weinig gebeuren en in veel gevallen ontbreekt er zelfs een koppeling met Google Analytics. Zonde! Want wist je dat je met de data uit deze GRATIS tool jouw online succes kunt vergroten? Wij leggen je geven je in dit artikel 5 tips om meer uit je analytics te halen, zodat jouw website beter gaat presteren.

Nieuwsbrief WEBJONGENS

Dit wil je niet missen!

Heb jij een website? Super! Maar met alleen een website ben je er nog niet. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt van ons tips op het gebied van SEO, social media, e-mailmarketing en nog veel meer. En geen zorgen, we gaan je niet spammen. We sturen je hooguit twee mailtjes per maand.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

de-perfecte-domeinnaam

Een domeinnaam is vaak iets wat je lange tijd bij je houdt en is ontzettend belangrijk voor het genereren van verkeer naar jouw website, maar wat is nou de perfecte domeinnaam en waar moet je op letten? Om je op weg te helpen geven we in dit artikel een aantal do’s en don’ts.

Onderhoud van je website via de strippenkaart

Wil je iets aan je website laten aanpassen? Heb je ondersteuning nodig bij het instellen van de mail? Of wil je dat we een nieuwsbrief voor je versturen? Het zijn zomaar wat zaken die na oplevering van een website gedaan kunnen worden. Kom je er zelf niet uit of aan toe? Laat het dan uitvoeren door de Webjongens.