fbpx
No module Published on Offcanvas position

Veilig online in 2024

Welkom in 2024, het jaar waarin onze koelkasten slimmer zijn dan onze huisdieren en onze horloges meer persoonlijke informatie bevatten dan onze dagboeken.
Gehackt worden is natuurlijk één van je grootste nachtmerries, al helemaal wanneer je een website hebt met bezoekers die (gevoelige) informatie achterlaten.
Met alleen hetzelfde wachtwoord en een SSL-certificaat ben je er tegenwoordig niet meer. Het is slechts één van de belangrijke voorzorgsmaatregelen om je veiligheid op het web te vergroten. Wanneer heb jij voor het laatst je wachtwoord veranderd? 

Phishing e-mails: de digitale versie van "Wil je een snoepje?"

De technologie heeft in een rap tempo enorme sprongen gemaakt. Hoewel daar een heleboel positieve kanten aanzitten, brengt het ook gevaren met zich mee. Een voorbeeld daarvan is phishing; het letterlijk vissen naar persoonlijke gegevens, maar dan zonder hengel. Tegenwoordig zijn deze e-mails vaak moeilijk te onderscheiden van echte berichten, criminelen leren immers ook. Wij merken dat er weer vaker phishing e-mails rondgaan. Een verkeerde klik kan nare consequenties hebben, van inbreuk op bedrijfsgegevens tot financiële schade. Hoe herken je nepmail en wat doe je wanneer je per ongeluk toch geklikt hebt?

mail-terughalen-outlook

Oeps! Je heb je mail naar de verkeerde persoon gestuurd, je bent de bijlage weer vergeten toe te voegen… of je hebt in je boosheid een mail verstuurd, waar je nu toch wel een beetje spijt van hebt. Hoe kun je die ongewenste mail terughalen? Outlook biedt hier gelukkig een oplossing voor en dit is heel makkelijk te regelen. Hieronder leggen we je in een paar stappen uit hoe.

SEO, SEA, SITEMAP. WAT?

Er zijn een heleboel begrippen als het gaat om Online Marketing. SEO, SEA, Short Tail zoekwoorden, Long Tail zoekwoorden. Mocht je een keer gebruik hebben gemaakt van een SEO optimalisatie, of dit willen doen, dan zul je ongetwijfeld met deze begrippen te maken krijgen. Veel van deze begrippen zullen niet voor iedereen bekend zijn. Deze begrippenlijst hebben we gemaakt om je te helpen deze beter te begrijpen.

de-perfecte-domeinnaam

Haak in op de herfst en winter met deze social media tips!

De zomer is achter de rug en de dagen worden korter, natter en kouder. Waar de zomer activeert gaan we met zijn allen nu meer naar binnen, lekker met een kleedje op de bank met een kop warme chocolademelk. Het is ook de ideale tijd om alvast na te denken over hoe je kunt inspelen op de koudere dagen en de evenementen die eraan komen. In dit artikel vertellen we je wat er op de planning staat de komende tijd en geven we tips over hoe je hierop in kunt spelen, met een paar voorbeelden van Texelse bedrijven.