No module Published on Offcanvas position
de-perfecte-domeinnaam

Een domeinnaam is vaak iets wat je lange tijd bij je houdt en is ontzettend belangrijk voor het genereren van verkeer naar jouw website, maar wat is nou de perfecte domeinnaam en waar moet je op letten? Om je op weg te helpen geven we in dit artikel een aantal do’s en don’ts.

Nieuwsbrief WEBJONGENS

Dit wil je niet missen!

Heb jij een website? Super! Maar met alleen een website ben je er nog niet. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt van ons tips op het gebied van SEO, social media, e-mailmarketing en nog veel meer. En geen zorgen, we gaan je niet spammen. We sturen je hooguit twee mailtjes per maand.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

webmail

Wil je op een andere locatie je mail bekijken? Heb je even je laptop niet bij je? Log in via webmail om e-mail te lezen of te versturen, waar ook ter wereld. Vul in onderstaand formulier je domeinnaam en klik op doorgaan om Webmail te laden.

Onderhoud van je website via de strippenkaart

Wil je iets aan je website laten aanpassen? Heb je ondersteuning nodig bij het instellen van de mail? Of wil je dat we een nieuwsbrief voor je versturen? Het zijn zomaar wat zaken die na oplevering van een website gedaan kunnen worden. Kom je er zelf niet uit of aan toe? Laat het dan uitvoeren door de Webjongens.

maak een screenshot

Wil je ons laten zien wat jij op je beeldscherm ziet? Maak een schemafbeelding, een screenshot!