fbpx
No module Published on Offcanvas position
P1017458-3 Tips - WEBJONGENS

SEO, SEA, SITEMAP. WAT?

Er zijn een heleboel begrippen als het gaat om Online Marketing. SEO, SEA, Short Tail zoekwoorden, Long Tail zoekwoorden. Mocht je een keer gebruik hebben gemaakt van een SEO optimalisatie, of dit willen doen, dan zul je ongetwijfeld met deze begrippen te maken krijgen. Veel van deze begrippen zullen niet voor iedereen bekend zijn. Deze begrippenlijst hebben we gemaakt om je te helpen deze beter te begrijpen.

mail-terughalen-outlook

Oeps! Je heb je mail naar de verkeerde persoon gestuurd, je bent de bijlage weer vergeten toe te voegen… of je hebt in je boosheid een mail verstuurd, waar je nu toch wel een beetje spijt van hebt. Hoe kun je die ongewenste mail terughalen? Outlook biedt hier gelukkig een oplossing voor en dit is heel makkelijk te regelen. Hieronder leggen we je in een paar stappen uit hoe.

de-perfecte-domeinnaam

Wat is Google Analytics en wat kun je ermee?

Kijk jij weleens naar de statistieken van jouw website? Hoeveel bezoekers je maandelijks hebt? Wat de leeftijden zijn? Via welke kanalen ze bij je terecht komen? En via welke zoekwoorden? Wij zien het eigenlijk te weinig gebeuren en in veel gevallen ontbreekt er zelfs een koppeling met Google Analytics. Zonde! Want wist je dat je met de data uit deze GRATIS tool jouw online succes kunt vergroten? Wij leggen je geven je in dit artikel 5 tips om meer uit je analytics te halen, zodat jouw website beter gaat presteren.

de-perfecte-domeinnaam

Haak in op de herfst en winter met deze social media tips!

De zomer is achter de rug en de dagen worden korter, natter en kouder. Waar de zomer activeert gaan we met zijn allen nu meer naar binnen, lekker met een kleedje op de bank met een kop warme chocolademelk. Het is ook de ideale tijd om alvast na te denken over hoe je kunt inspelen op de koudere dagen en de evenementen die eraan komen. In dit artikel vertellen we je wat er op de planning staat de komende tijd en geven we tips over hoe je hierop in kunt spelen, met een paar voorbeelden van Texelse bedrijven.

Een goede domeinnaam bedenken doe je zo!

Een domeinnaam bedenken is nog best lastig maar oh zo belangrijk. Het is namelijk iets wat je langere tijd zult gebruiken en een goede domeinnaam draagt bij aan het genereren van verkeer naar jouw website. Maar wat is nou een goede domeinnaam en waar moet je op letten? Om je op weg te helpen geven we in dit artikel een aantal do’s en don’ts.